England away 2007 - höjdpunkter

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Under vår vistelse i England, 18-23 april, ska vi försöka hinna med så mycket engelskt som möjligt, eller rättare sagt kolla på och försöka utöva så mycket engelska sporter som möjligt. Följande är inplanerat.


Fotboll

Stora numret här är Premier League-matchen Charlton-Sheffield United som vi ska bevittna live. För att förhöja stämningen extra mycket har vi fixat biljetter i Charltonklacken och ska hjälpa till att sjunga fram laget till ett nytt kontrakt i ligan. Innan match blir det givetvis laddning på pubarna runt The Valley. Förutom denna match kommer vi säkerligen att se en del fotboll på TV, men givetvis även lira en del själva.

 

Rugby

Resan 2006 var vi och kollade en match live, tyvärr finns det ingen match som passar den här gången. För att stilla abstinensen kommer vi därför att följa en match från australiska ligan på TV! Givetvis kommer vi även att praktisera spelet själva också.

 

Cricket

För alla som inte redan vet det kan jag meddela att Cricket-VM pågår under vår vistelse i England. Som sanna engelsmän kommer vi därför att följa utvecklingen i detta mästerskap, framför TV:n då mästerskapet arrangeras i Västindien. Vi har även planer på att åka och se en match live, detta är dock inte slutgiltigt bestämt än. Vi kommer även att försöka oss på att spela lite själva.

 

Snooker/Biljard

Lördag 21 april inleds världsmästerskapen i snooker i Sheffield, detta är givetvis något vi kommer att följa mycket noga. Då Engelskas medlemmar inte besitter nog med klotkänsla kommer vi dock endast att spela biljard under resan.

 

Dart

En annan engelska paradgren är dart, vilket för oss här i Sverige kan verka lite suspekt! Dock är det en sjukt trevlig pubsport, som vi kommer ägna mycket tid åt. Vi kommer även att följa Premier Leauge-darts via TV.

 

Rodd

En klassisk engelsk gren är rodd, detta kommer därför Engelska att anamma och anordna ett roddrace på floden i Royal Leamington Spa. Rodden kommer förutom den fina engelska känslan även ge oss en trevlig tur på den natursköna floden i Leamington.

 

Bowling

Denna sport är inte på något sätt typisk engelsk, den är dock kul att lira och Engelska sysslar gärna med sådana aktiviteter.

 

© Engelska 2020