England away 2010 - Höjdpunkter

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Länge såg det ut som det inte skulle bli något England Away 2010, men efter mycket om och men blev slutligen några datum valda, nämligen 9-13 december. Som vanligt kommer vi att genomgå ett späckat program!


Fotboll

England är synonymt med fotboll, så det är verkligen något man måste se när man är i England. Förra England Away blev det ingen Premier League-match, men det blir det denna gången. Vi ska nämligen bege oss ut till östra London och Upton Park (Boleyn Ground) för att se West Ham tas sig an det ljusblå köpelaget från Manchester. Botten mot toppen, kan bara sluta på ett sätt eller? Som om inte detta vore nog värmer vi upp med ett toppmöte i championship, serieledanden Queens Park Rangers tar emot tian Watford. Mycket spännande fotboll att se fram emot med andra ord!

 

Dart och Biljard

Som vanligt kommer det att tävlas i dart och biljard. I år kommer vi att återgå till att köra darten hemmavid, det kommer att bli en kalaskul kväll med sjukt mycket darts! Biljarden kommer som vanligt att spelas ute på Londons pubar.

 

Monopoly Pub Crawl

Den brittiska varianten av Monopol har hämtat alla gator från London, och någon fiffig filur har kommit på att det är häftigt att på samma dag besöka alla dessa gator. Och som om det inte vore nog med detta, man ska dessutom besöka en pub på varje gata och sänka en kall en. Detta är något som nu Engelska ska försöka sig på. Clit har tidigare försökt sig på det hela, men misslyckats. Frågan är hur det ska gå när han får hjälp från kamraterna i Engelska.


Sjukampen

På grund av en något kortare resa än vanligt har den traditionella tiokampen skurits ner till en sjukamp. Grenarna det ska tävlas i är darts, biljard, betting, monopol (nyhet), ölhävning, top trumps och öltävling. Monopol får chansen i tävlingen med anledning av pub-rundan, spelet är tänkt som en uppvärmning inför pubrundan på spelets alla gator. Idrottsgrenarna har fått stryka på foten med tanke på det förmodade vintriga vädret.

 

© Engelska 2020