Betting - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Bettingen körde på med samma format som använts under de senaster åren, dvs. att deltagarna fick vars 100o enheter av den fiktiva valutan EA-pund att spendera varje dag. Dessa pengar brände inne om de inte omsattes under dagen de erhölls, och endast vinsten fick behållas, det var med andra ord inte särskilt lönt att spela på riktigt låga odds (nja, det är väl en sanning med modifikation i den här tävlingen, att mjölka låga odds skulle nog ha stor chans att leda till poäng i grenen).

Årets vinnare blev Turisten, som grundlade segern med att pricka in X i superettanmatchen mellan Värnamo och Halmstad och i La Liga matchen mellan Villareal och Sevilla. Det ska dock tilläggas att i matchen mellan Värnamo och Halmstad helgarderade han sig och satsade även på både hemma- och bortaseger... Visserligen är oddsen relativt höga på oavgjort, men att det skulle räcka med att pricka in två sådana resultat med en insats på totalt 750 EA-pund visar lite på hur låg klass det är på bettingen...

Tvåa i tävlingen kom HawkEye, som grundlade den här andraplatsen med att spika Everton och att Zlatan inte skulle måla mot Hull. Känner man inte HawkEye kan man tycka att det här var skickligt spelat, men sanningen är nog snarare att han spelade med hjärtat än med hjärnan, men det funkar lika bra ibland! Tredjeplatsen togs av Daloo, som även han prickade krysset i Värnamo-Halmstad. På fjärde och sista poängplats hamnade Clit, som som vanligt spelade (alldeles) för mycket på cricket... Utdelningen på fotbollspelen är generellt betydligt högre för honom än spelen på cricket (i år satte han ju till och med några bets på cricket!), men övriga deltagare ska kanske vara glada för detta!

Samtliga gjorda bets i årets tävling finns samlade här.

I totalställningen är det avgjort att Clit kommer att vinna, men striden om andraplatsen har intensifierats! Fem man inom en poäng, har det någonsin varit jämnare i en EA-mångkamp?

Resultat betting

Slutställning:
1. TouristEA£1838.50
2. HawkeyeEA£1240
3. DalooEA£1120
4. ClitEA£1069
5. UrinEA£730
6. PregnantEA£241
7. BochEA£0


Poängutdelning

5 poäng Tourist
3 poäng Hawkeye
2 poäng Daloo
1 poäng Clit


Totalställning efter sex grenar

1.Clit24 p
2.Tourist9 p
2.Daloo9 p
4.Pregnant8 p
4.Urin8 p
4.HawkEye8 p
Bilder


Pregnant letar spelbara bets på bettingslip:en. Och med spelbara menas i det här fallet så konstiga lag och sporter som möjligt.


Clit på väg att sätta in dödstöten i tävlingen?


Daloo hade mycket fokus på fotograferande, lite mer fokus på bettingen hade kanske lönat sig bättre? 

© Engelska 2020