Fussball - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Fussballtävlingen var en tävling som var planerad vid flera tillfällen, men som på grund av bordsbrist inte blev av. Första försöket var på fredagskvällen, men det tänkta bordet hade rationaliserats bort från Ubrew. Nästa försök var på lördagskvällen i Leeds på en pub som Clit trodde skulle ha ett bord enligt information från internet, men inte heller där fanns ett bord. På söndagseftermiddagen hittades dock ett bord av ren slump på en pub på vägen från Headingley mot Leeds centrum. Givetvis togs tillfället i akt att utnyttja bordet och turneringen spelades.

Berusningsnivån på deltagarna var i allmänhet hög efter en lång dag på cricket, och detta påverkade givetvis spelet. Särskilt Urin drabbades hårt av detta, som under turneringens gång passerade zenit, och hade svårt att komma upp i normal standard under slutspelet.

Gruppspelet gick ungefär som förväntat, där fussballmästaren Urin sopade hem sin grupp, och regerande mästaren Daloo gjorde detsamma i den andra gruppen. Tvåa i Urins grupp kom Clit, men tog med sig en hedersam 4-5-förlust i matchen mot Urin. Vidare från den andra gruppen kom även HawkEye, som efter en inledande förlust mot Daloo sopade banan med Pregnant i sin 5-0-seger. I slutspelet började sen skrällarna på riktigt. I första semin möttes Urin och HawkEye, och det som ingen förväntade sig skedde. HawkEye avfärdar lätt Urin med 8-3! I den andra semin möttes Daloo och Clit, och här gick det som det brukar, nämligen att Clit avgick med segern. När Clit och Daloo möts i gruppspel brukar det vara Daloo som vinner, men så fort det nalkas slutspel höjer sig Clit en nivå (och förmodligen sänker sig Daloo..) och tar hem matcherna.

Tredjeplatsmatchen blev alltså mellan Urin och Daloo, och i EA-sammanhang slutar det alltid med seger till Urin, men så blev det inte denna gången. Fortfarande är det lite oklart hur det gick till, men när krutröken lagt sig stod det 0-8 på resultattavlan. Samma målskillnad blev det i finalen där HawkEye skrällt färdigt och resultatet blev alltså 10-2 i Clits favör.

Som vanligt spelades det även en tröstmatch, dvs. vispfinalen. Denna har alltid vunnits av Pregnant, men så blev det inte i år! Tourist visade sig nämligen vara strået vassare och kan alltså titulera sig vispmästare 2016.

Resultat

Grundomgång
Grupp A
Clit - Urin4-5
Urin - Tourist5-1
Tourist - Clit4-5
 
Tabell
1. Urin6 p
2. Clit3 p
3. Tourist0 p
 
Grupp B
Daloo - HawkEye5-2
HawkEye - Pregnant5-0
Pregnant - Daloo4-5
 
Tabell
1. Daloo6 p
2. HawkEye3 p
3. Pregnant0 p
 
Semifinaler
Urin - HawkEye3-8
Daloo - Clit7-8
 
Tredjeplatsmatch
Urin - Daloo0-8
 
Final
HawkEye - Clit2-10
 
Vispfinal
Pregnant - Tourist4-5


Slutställning

1.Clit
2.HawkEye
3.Daloo
4.Urin
5.Tourist
6.Pregnant


Poängutdelning

5 poäng Clit
3 poäng HawkEye
2 poäng Daloo
1 poäng Urin
Filmklipp


Stämningen var på topp under turneringen.


Slutet av finalen mellan Clit och HawkEye.Bilder


Årets fussballbord var helt okej.


Daloo och Pregnant blev som vanligt i EA-sammanhang en jämn historia.


Berusningsnivån på deltagarna gjorde det lite svårt att genomföra tävlingen i något högre tempo.


Tourist vs Urin.


Trots att det var en hel del folk på puben var det typ ingen som följde fussballturneringen...


Clits formkurva var stigande under turneringens gång.


El classico varenda match!


Urin stod inte att känna igen då det hela skulle till att avgöras. 

© Engelska 2020