Poker - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Poker är en gren som funnits med lite av och till under EA-historien. Första gången det hölls en tiokamp var det en av grenara, och när det nu var ett jubileumsår dammades grenen av igen. Formatet var det klassiska, dvs. allt avgjordes i en runda Texas Holdem. Tävlingen genomfördes på tåget till Hull, i den tysta kupén... Pokern blev en bra aktivitet som var relativt lugn och fungerade som ett bra tidsfördriv.

I själva spelet körde Pregnant sin vanliga stil, dvs. han la sig aldrig och synade alltid alla händer. Den taktiken visade sig vara väldigt bra, då den ledde ända fram till seger. Självutnämnd pokermästare är annars Clit, men trots att hans hjärna gick på högvarv och räknade ut sannolikheter för att det ena eller det andra skulle inträffa lyckades han inte knäcka Pregnants taktik. För det var ju inte bara så att Pregnant köpte hem potten, alltså att motståndarna la sig, utan oftast tog han hem spelet med bäst hand. Kanske ska man inte tycka att det här var särskilt konstigt, med tanke på Pregnants historik i spel/tur-kampen.

Först att åka ut var Daloo och HawkEye, som båda gick all-in i samma runda, oturligt för dem båda var att fler hade bra kort, bättre än de båda och mer marker, så det blev så att säga en dubbel takeout. Näst på tur att skickas ut var Urin och Tourist efter honom. Kvar till heads-up duellen var alltså Clit och Pregnant, som alltså Pregnant tog hem. I och med segern bröt även Pregnant Clits segersvit i årets mångkamp. Trots detta sitter Clit på en betryggande ledning på tio poäng. I och med pokersegern tog dog Pregnant ett jättekliv från sista plats ända upp till silverpositionen.

Resultat

Utslagning 1Daloo, HawkEye
Utslagning 2Urin
Utslagning 3Tourist
Utslagning 4Clit
VinnarePregnant


Slutställning

1.Pregnant
2.Clit
3.Tourist
4.Urin
5.HawkEye
5.Daloo


Poängutdelning

5 poäng Pregnant
3 poäng Clit
2 poäng Tourist
1 poäng Urin


Totalställning efter tre grenar

1.Clit18 p
2.Pregnant8 p
3.Daloo5 p
3.Urin5 p
5.HawkEye4 p
5.Tourist4 p
Filmklipp


Klipp från en runda i pokern.Bilder


Daloo och HawkEye på väg ut ur turneringen.


Urin tyckte det var kul med poker.


Burkbärs och poker är en skön kombination.


Någon tur med bord på tåget hade man inte.


De på sätet framför fick sitta på knä och kolla bak för att kunna vara med i spelet.


Fosters och Kopparbergs var det som gällde den här resan. 

© Engelska 2020