Betting - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Bettingen är en gren som har varit med i alla mångkamper i EA-historien, och så var givetvis fallet i år också. Formatet på tävlingen har varierat lite med åren, och några justeringar gjordes även till det här årets tävling. Grundprincipen är att varje deltagare blir tilldelad ett antal fiktiva pengar, kallade EA-pund, som får användas för diverse spel. Odds letas upp på valfri bettingsajt, eller sätts av den allsmäktige ordföranden Clit. Reglerna är vidare sådana att tilldelade pengar måste omsättas för att få räknas hem i tävlingen, och bara eventuell vinst får behållas. Det är med andra ord förmodligen ingen bra idé att leta upp lågoddsare och satsa på dem (eller nja, CH da Boch slår man förmodligen på det viset, men kanske inte så många fler). Efter lite kontroverser i föregående års tävling med kopierade bets infördes i år regeln att om man kopierar ett bet som någon annan har lagt måste insatsen minst dubblas.

Årets tävling blev historisk av två anledningar: 1) Clit prickade in alla sina bets, och 2) Clit satte ett bet på cricket! Trots att Clit som sagt prickade in alla sina bets vann han inte med någon särskilt stor marginal. Det skilde i slutändan inte mer än några hundra EA-pund till tvåan Daloo, som prickade in mindre än hälften av sina bets, men som å andra sidan prickade in några bets med högre odds. Clits största enskilda vinst kammade han hem genom att BoIS slog Mjällby, vilket är lite tvärtemot hans tidigare strategi att betta emot BoIS för att då bli glad oavsett utgång i matchen. Den nya regeln angående att kopiera andras bet användes två gånger av Clit, som båda gångerna utnyttjade Pregnants fingertoppskänsla att hitta säkra spel.

Kampen om tredjeplatsen blev en oerhört jämn historia, där slutligen HawkEye stod som segrare. Han började starkt första dagen med att sätta samtliga bets (på fotboll och hockey), men resten av betsen gick det sämre med (bland annat på daminnebandy och formel 1).

Samtliga gjorda bets i årets tävling finns samlade här.

I totalställningen seglar Clit upp i ensam ledning med tre poängs marginal ner till Daloo som parkerar på andraplatsen. Ställningen är dock oerhört jämn, och det är svårt att sia om hur det ska gå!

Resultat betting

Slutställning:
1. ClitEA£3954
2. DalooEA£3301
3. HawkEyeEA£1110
4. PregnantEA£1095


Poängutdelning

5 poäng Clit
3 poäng Daloo
2 poäng HawkEye
1 poäng Pregnant


Totalställning efter tre grenar

1.Clit11 p
2.Daloo8 p
3.HawkEye7 p
3.Pregnant7 p
 

© Engelska 2020