Betting - Resultat

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Betting är en klassisk EA-gren som har varit med ända sedan begynnelsen. I början spelade man med riktiga pengar, men ganska snabbt gick man över till att köra med fiktiva så kallade EA-pund. Reglerna för tävlingen har varierat, men formatet som har satt sig de senaste upplagorna bygger på att deltagarna varje dag får 1000 EA-pund att spela för. Sätter man sina bet så får man behålla endast vinsten, det lönar sig med andra ord inte att spela på för låga odds. Väljer man däremot att återinvestera vinsten så får man även behålla insatsen (vid vinst). Odds plockas från valfri bettingsida på nätet eller från fysiska bettingslips. Vill man spela på något som man inte hittar odds för så har ordförande Clit fått befogenheten att sätta odds på det.

Årets tävling vanns av Bochen, oddset på att det skulle hända var givetvis 50-50. Bochen är inte särskilt mycket på att spela safe, och därför slutar det oftast med att han inte prickar in några bets överhuvudtaget. I år började han dock med att pricka in att Pontus Jansson skulle göra mål i vår livematch till ett odds på 10 gånger pengarna, och därefter var han inte alls långt ifrån att pricka in resultatet 6-0 till Man City mot Newcastle till oddset 34 gånger pengarna; City brände dock sin sista chanser och matchen slutade 5-0. Men vad gör väl det, prickar man in 1000 EA-pund till 10 gånger pengarna så vinner man nästan alltid bettingen.

På andra plats i årets tävling kom Daloo. Han inledde starkt med att pricka in två bets på matcher i Ettan södra och därefter sätta krysset i stormatchen mellan Liverpool och Spurs. Därefter havererade dock spelande för Daloo och han var inte ens nära att hota Bochen. Nära var heller inte Terror att hota Daloo, som precis som Bochen bara lyckades sätta ett bet, men det räckte alltså till en tredjeplats. Sista poängplatsen kneps av Clit, som även han bara lyckades sätta ett bet. Det var alltså ett ganska skralt resultat i årets betting. Alla bets från årets tävling kan man hitta här.

Resultat betting

Slutställning:
1. BochEA£9000
2. DalooEA£4600
3. TerrorEA£1620
4. ClitEA£1300
5. PregnantEA£575
6. RichieEA£0


Poängutdelning

5 poäng Boch
3 poäng Daloo
2 poäng Terror
1 poäng Clit


Totalställning efter en gren

1.Boch5 p
2.Daloo3 p
3.Terror2 p
4.Clit1 p
5.Pregnant0 p
6.Richie0 p
Filmklipp


Årets mest intressanta bet. Richie spelar på att Daloo inte ska hinna fram och röra eken inom 45 sekunder. 

© Engelska 2020