Pubsport - Resultat

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Grenen pubsport är en sammanslagning av darts och biljard, och grenen har uppkommit av praktiska skäl. Det är nämligen så att det är ont om biljardbord i Tunbridge Wells, och för att inte fimpa en så klassisk gren som biljard får därför biljarden vara en del av dartstävlingen. Matcherna i tävlingen kommer att spelas i bäst av 3 frames/legs, och i varje match räknas ett leg i darts lika som ett frame i biljard.

Årets matcher kördes främst under pubcrawlen under dag 2, samt under den sista hela dagen. "Stammispuben" var perfekt spelplats, i och med att här fanns både biljardbord och dartstavla, men tyvärr kunde inte alla matcher spelas där. En hel del darts fick spelas i Clits garage, rejäl hemmaplansfördel för Clit med andra ord.

Gruppelspelet lottades på flygresan till England, och man kan konstatera att det blev en grupp som på pappret såg lite starkare ut än den andra, nämligen grupp B med både Clit och Boch. Årets format var sådant att gruppvinnarna tog sig direkt till semifinal, medan övriga fick spela kvartsfinal, och därmed spelade inte gruppspelet så stor roll.

Årets stora besvikelse var Boch, som bara ynkade med två oavgjorda matcher innan han fick respass i kvartsfinalen mot Richie. Å andra sidan var Boch den enda som lyckades att vinna ett frame mot vinnaren Clit. I den andra gruppen var det Terror som drog det längsta strået genom att kryssa mot Daloo och slå Richie.

I kvartsfinalerna var det Richie som slog ut Boch, medan Daloo i den andra kvartsfinalen betvingade Pregnant. I semifinalerna gjorde Clit processen kort med Daloo, medan Richie fick revansch på Terror för förlusten i gruppspelet. Tredjeplatsmatchen mellan Daloo och Terror blev precis lika jämn som gruppspelsmatchen dem emellan, men där Terror drog det längsta strået. I finalen visade sedan Clit var skåpet ska stå och tog hem den med 2-0.

I och med segern tar Clit täten i mångkampen, och Richie tar med andraplatsen sina första poäng i årets mångkamp.

Resultat

Grundomgång
Grupp A
Richie - Terror0-2
Daloo - Richie1-1
Terror - Daloo1-1
 
Tabell
1. Terror4 p
2. Daloo2 p
3. Richie1 p
 
Grupp B
Boch - Clit1-1
Pregnant - Boch1-1
Pregnant - Clit0-2
 
Tabell
1. Clit4 p
2. Boch2 p
3. Pregnant1 p
 
Kvartsfinaler
Boch - Richie1-2
Daloo - Pregnant2-0
 
Semifinaler
Clit - Daloo2-0
Terror - Richie1-2
 
Tredjeplatsmatch
Daloo - Terror1-2
 
Final
Clit - Richie2-0


Poängutdelning

5 poäng Clit
3 poäng Richie
2 poäng Terror
1 poäng Daloo


Totalställning efter två grenar

1.Clit6 p
2.Boch5 p
3.Terror4 p
3.Daloo4 p
5.Richie3 p
6.Pregnant0 p


Bilder


Gruppspelsmatch mellan Clit och Boch på "stammispuben".


En hel del matcher spelades i Clits garage aka. bryggeri.


Terror i stöten i tredjeplatsmatchen mot Daloo


Final mellan Richie och Clit.


Stilstudie av Clit under ett kast. 

© Engelska 2020