Sammanfattning dag 4

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Terror hade flera dagar kampanjat för att testa hotellets frukostbuffé istället för att besöka portugisen. Och så blev det också, men inte för Terror. England Away hade tydligen börjat ta ut sin rätt på honom och det var därför bara Pregnant, Richie, Boch och Daloo som dök upp för frukosten. Boch och Daloo gick på Full English med bönor, black pudding, korv, ägg, med mera, medan Pregnant och Richie körde den kontinentala frukosten. Clit då? Han höll fast vid portugisen, men nöjde sig denna dag med en grönsakssmoothie.

På dagens program stod footgolf. Man mötte upp Clit vid portugisen och vandrade sedan genom parken mot golfbanan. På vägen dit passerade man stenarna som besöktes under fredagens pubcrawl och man passade på att åter klättra runt lite. Bredvid stenarna låg en cricketplan och på den pågick det en ungdomsmatch. Clit drog igång lite betting på denna match, men endast Pregnant nappade men vann faktiskt det bet han satte.

Promenaden fortsatte sedan mot golfbanan. På vägen dit passerade man byns spahotell, och i ren ironi poserade man framför ingången för ett foto. Framme vid footgolfens klubbhus inser man att det inte var någon där, så det blev bara att vänta till den bokade tiden. Från gårdagens tågresa fanns det fem burkbärs kvar, och efter lite diskussion kommer man fram till att starta beer hours tidigare så att man åtminstone kan få sig en öl. Trots två dagars rejält drickande så smakar ölen fint, och man ångrar nu att man inte köpt med sig mer. Till slut kommer en man och öppnar klubbhuset och delar ut bollar. Valet står mellan storlek 4 och 5, varav Clit, Boch och Richie körde på fyror, medan övriga gick på femmor.

Rundan blev en härlig promenad i parken i underbart väder. Det enda som saknades var öl. Det hade nämligen inte tagits med mer öl än de som dracks under väntetiden innan start. Särskilt Richie var mycket förgrymmad över att man glömt köpa med sig öl på vägen. Efter golfen bar det hem till Clit. Såhär dags var det lunchtid och det diskuterades fram och tillbaka hur man skulle göra med käk. Efter att alla hade fått säga sitt så landade konsensusbeslutet i pizza, men då man inte kom överens om det skulle bli finpizza eller slafspizza så tog Clit beslutet att gå för mittemellanvarianten. Första uppgift hemkommen till Clit blev för alla att välja pizza, därefter öppnade Clit garaget och ölkeggen. Förutom öldrickande och pizzaätande så spelades det dartsmatcher i pubsportstävlingen. Icke att förglömma är heller inte att insatser lades ner på att vattna Clits inte alltför bra mående tujahäck.

Slutspelet i pubsportstävlingen kunde dock inte avgöras i Clits garage, det fick som namnet antyder avgöras på puben. Därför bar det av till en av de tidiga pubarna under fredagens pubcrawl. Här dracks det åter cask ale, spelades darts och biljard, samt spanades på rugby på TV. Nästa stopp för dagen blev Tunbridge Wells sportspub för att spana in matchen mellan Man City och Newcastle. Givetvis hanns det även med lite öl, och även lite darts utom tävlan.

Framåt kvällen var det sedan dags för Skogsmulle att göra premiär i EA-sammanhang. Denna tävling avgjordes på en vacker plats i närheten av en av pubarna från fredagens pubcrawl. Man hann även med en öl på den närliggande puben. EA22 började nu lida mot sitt slut och folk började få bråttom att spela upp sina sista bettingslantar. Ett uppenbart spelobjekt blev Madrid-derbyt Atletico mot Real. Efter att det nämnts otaliga gånger att denna match förmodligen skulle visas på sportbaren så trillade nog poletten ner hos de flesta. Tidigare hade man även sett att det på söndagar serverades billiga burgare där, vilket en del tyckte var en bra deal. Ett annat förslag var att man skulle satsa på en curry-middag. Burgare och sportbar blev det vinnande förslaget och man började röra sig ditåt.

Skogsmulle hade typ spelats på den högsta punkten i Tunbridge Wells och därifrån var det alltså nerförsbacke. En fotboll kan man såklart inte bära på och den sparkades därför framåt. Boch och Daloo insåg att det gällde att vara försiktig så att inte bollen skulle rulla iväg för långt, men Richie tog inte detta i beaktande när han slog bollen framåt. Detta föranledde ett intensivt jagande (nåja, det kanske inte var särskilt intensivt) efter bollen. Som tur var så kom det en ganska tvär vänstersväng på stigen innan den nådde ner till den relativt vältrafikerade vägen så att bollen rullade ut i buskaget och stannade.

Väl framme på sportspuben så inser man att Madridderbyt inte visas, det går tydligen på en kanal som inte pubar har. På TV går istället kvalmatchen mellan MK Dons och Wycombe, och dessutom serveras inte de billiga burgarna längre. Clit frågar till och med om man skulle kunna köpa Curry på takeaway från ett närliggande curryhouse och äta på puben, men det var absolut inte tillåtet. Ingen mat och ingen spansk fotboll gjorde att sportpuben dissades, istället blev det The Bedford som blev kvällens val. Detta slöt liksom cirkeln, den första puben blev därmed också den sista.

På The Bedford gick det att få tag på burgare. Mest anmärkningsvärt här var de enormt stora pommesportionerna som man fick. På begäran visades Milans bortamatch mot Verona på TV. Allt eftersom kvällen passerade droppade folket av mot hotellet för att packa och få lite sömn innan den tidiga avresan på måndagen, och Clit som hade jobb att tänka på. Sist kvar blev Daloo och Richie som ville se klart matchen, Richie för att han var intresserad av Milan och Daloo för att han satt ett bet på att Zlatan skulle göra sista målet i matchen. Något Zlatanmål blev det inte, men Milan vann i alla fall matchen.

Bilder


Full english breakfast smakade kalasbra på morgonen.


Hotellfrukost gjorde gott inför dagens begivenheter.


På vandringen mot footgolfen stannade man och tittade på ungdomscricket.


Jammigt värre i väntan på att få sätta igång footgolf:en.


Footgolf i kalasväder var verkligen en stor succé.


Dagens lunch blev pizza.


Clits hemmabryggda bira smakade superbt.


Darts spelades i garaget, aka bryggeriet.


Clits tujahäck hade lite svårt att ta sig.


Ett gäng muppar redo för avfärd ner mot byn.


Dags för EA-premiär i skogsmulle.


Djupa diskussioner över en pint.


"Nästa EA måste vi gå på darts!"


På vandring mot skogsmulle-arenan. 

© Engelska 2020