Sammanfattning dag 5

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Taxin hämtade upp EA-deltagarna kl 04.45 på måndagsmorgonen, eller kanske man snarare ska kalla det för natten mot måndagen. Samtliga lyckades dock med konststycket att ta sig upp ur sängen och göra insittning i taxin. Framme på Gatwick var det full rulle, det är tydligen väldigt populärt att flyga i ottan på måndagar.

Som vanligt åkte Richie på extra noggrann kontroll i säkerhetskontrollen, och denna gång även Pregnant, men nog mest då han missat att plocka ut vätskorna ur sin ryggsäck. Inne på terminalen blev det sedan ett letande efter vettig frukost. Det var ganska kräsna magar på en del håll och det knorrades över att utbudet av mackor var magert. I ren protest köpte Boch till slut en macka med ost och lök, medan Pregnant dissade mackorna och gick för nån form av nötbar.

En del väntande senare fick man boarda planet och flyga hemåt. På planet gjorde man vad man kunde för att kunna ta igen lite sömn, men det var i princip omöjligt; det är sjukligt obekvämt att försöka sova på en EasyJet-flight. Framme på Kastrup konstaterade Landskronagänget att de skulle missa Landskronatåget och de tog det därför lugnt genom terminalen och tittade efter att handla lite. Vad de däremot märkte efter ett tag var att tåget var försenat, och därför fick de lite bråttom. De som skulle mot Lund hade direkt satt högsta fart och hann därför utan problem med tåget, men endast hälften av Landskronagänget hann in på tåget. Stackars Richie fick bli kvar på perrongen. Men han blev inte särskilt ledsen för det utan passade på att köpa lite Lego åt sin son.

Efter både passkontroll och tullkontroll på Hyllie var man så tillbaka i Sverige. Och i Lund så skiljdes man så slutligen åt och EA22 var därmed helt avslutad.

Bilder


Alarmet fick ställas i en riktigt okristlig tid för att man skulle hinna med taxin mot flygplatsen.


Två slitna grabbar i väntan på att få flyga hem.


Trots att EasyJet inte erbjuder särskilt sovvänliga platser så slocknade de tappra EA-deltagarna. 

© Engelska 2020