England away 2007 - Poker

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Poker är inget som är speciellt typiskt engelskt, utan har fått ta plats i tiokampen på helt andra grunder. Engelskas samtliga medlemmar är unga grabbar och bland sådana är det inte ovanligt att poker står högt i kurs, och det är anledningen till att grenen är med. Trots spelet simpelhet skänker det en oerhörd spänning och lyckas alltid bli spännande. På något sätt lyckas spelet alltid ta oväntade vändningar, i alla när det är Engelskas medlemmar som spelar! Vissa av medlemmarna spelar en hel del nätpoker på fritiden, medan andra knappt spelar alls, detta leder till en massa missförstånd som hittills alltid varit underhållande. England away 2006 ägnades en kväll åt pokerspel, och givetvis blev det en succé.


Poker i sitt esse.

Format
Då tiden är knapp lägger vi inte ner särskilt mycket tid i pokern. Grenen avgörs i en turnering Texas Hold'em, där man placerar sig i den ordningen man åker ut. Detta innebär att det antagligen kommer bli möjligt att grisa sig till poäng, dvs vägra gå in i spel, men då samtliga deltagare är hedersmän är det nog inget som ska behöva ske.

Poängsättning
Eftersom vi inte lägger ner så mycket krut på turneringen är den totalt sett värd ganska lite poäng:

Ettan får 5 poäng
Tvåan får 3 poäng
Trean får 1 poäng
Fyran får 0 poäng
Femman får 0 poäng

Favoriter
Clit Eatswood: Ägnar ganska stor del av sin fritid åt att lira poker på nätet, och har även vunnit en del under sin karriär. Är den ende medlemmen som tänker i sannolikheter när han spelar, och vet så att säga när det är värt att spela eller inte. Är för övrigt alltid med och kämpar om segern i de turneringar vi tidigare spelat.

Stolle DaLoo: Det är någonting med poker och DaLoo. Ibland spelar han utan att titta på korten och vinner ändå! Visserligen faller han platt ibland, men lika ofta vinner hann. Stod efter en svajig insats som segrare i den enda turneringen under England away 2006. Är nog dessutom den enda som har plusstatistik på Mr Clit.

Odds
Clit Eatswood1,50
Stolle DaLoo2,00
CH da Bock2,30
Jonta Urin3,40
Ivar the Pregnant6,70

 

© Engelska 2020