England away 2007 - Betting

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Betting är en engelsk folkrörelse. Man kan spela om allt, och folk gör det också. För att få oss att känna oss som riktiga engelsmän blir då betting givetvis en gren i tiokampen. Förutom att den skänker spänning i tävlingen kommer spel på matcher vi ser att förhöja även dem. En tråkig match kan ju bli ganska intressant när man vet att man kan vinna pengar på den!

Format
Samtliga startar med 5 pund som man får spendera hur man vill. För att begränsa spelandets omfattning kommer vi i samlad trupp att besöka Ladbrokes eller annat ombud och när vi är där spelar man. Tävlingen börjar på onsdagen och avslutas på lördagen, med livematchen Charlton-Sheffield som huvudnummer.


Poängsättning
Då betting är ganska turbetonat och inte är särskilt krävande av deltagarna motiverar det följande poängutdelning:

Ettan får 5 poäng
Tvåan får 3 poäng
Trean får 1 poäng
Fyran får 0 poäng
Femman får 0 poäng

Favoriter
Jonta Urin: Spelar en hel och nyligen lyckades han kapa hem en storvinst på över 15.000:-. Har vanan inne och har bevisligen den fingertoppskänsla som krävs. Dock frågetecken för hur pass rationellt han klarar av att tänka, med tanke på att han förmodligen kommer att intaga en hel del öl under vadslagningens gång.

Clit Eatswood: Den som har mest koll (den enda?) på klassiska engelska sporter som cricket, rugby och dart, och har därmed en fördel när det gäller att hitta bra odds. Tar alltid aktiviteter som har med pengar att göra mycket seriöst och kommer antagligen att gå in för den här tävlingen. Risken finns dock att han vill för mycket...

Odds
Jonta Urin1,80
Clit Eatswood2,00
CH da Bock2,40
Stolle DaLoo2,40
Ivar the Pregnant11,60

 

© Engelska 2020