England away 2007 - Bowling

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Bowling är ingen engelsk sport, utan snarare amerikansk. Den ska dock inte automatiskt förkastas, då den definitivt har sina egenheter. Det är ju trots allt ett spel som är lätt att förstå sig på och inte särskilt svårt att utöva, och har ju på grund av detta blivit ett populärt spel. Detta tycker även Engelska, men den egentliga orsaken till att bowling blivit en del av tiokampen är att vi spelade spelet under Englandsvistelsen 2006.

Format
Då man bokar banor under begränsad tid är det svårt att arrangera någon avancerad tävling, så därför rankas helt enkelt deltagarna efter sin bästa runda. Det ska dock påpekas att bowlingen är en av de sista grenarna som avgörs, och detta samtidigt som det är slutspurt i öltävlingen. Det borde kunna borga för en del olika strategier!


Ivar the Pregnant i bowlingtagen

Poängsättning
Eftersom bowlingen för det första inte är en engelsk sport och för det andra då vi inte satsar speciellt mycket på det delas följande poäng ut:

Ettan får 5 poäng
Tvåan får 3 poäng
Trean får 1 poäng
Fyran får 0 poäng
Femman får 0 poäng

Favoriter
CH da Bock: Har en förkärlek för amerikanska företeelser och har dessutom den klotkänsla som krävs. Risken är stor att han blir besviken över utgången över biljardtävlingen som spelas tidigare under dagen, och får därmed en del revanschlust.

Clit Eatswood: Storsatsar mot en totalseger i tiokampen, och rykten säger att han inte kommer satsa helhjärtat på öltävlingen. Därmed måste han antagligen göra ett bra resultat i bowlingen, och håller han sig någorlunda nykter ökar chanserna till en bra placering i denna gren.

Odds
CH da Bock1,75
Clit Eatswood1,90
Ivar the Pregnant2,80
Stolle DaLoo3,10
Jonta "Rännan" Urin15,00

 

© Engelska 2020