Sammanfattning dag 5 (måndag)

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Måndagen var den sista dagen under årets England away, och det blev en hektisk dag, då mycket av tiokampen skulle avgöras. Som tur var hade tidsbristen blivit uppenbar tidigare än så, och därför var det kvarvarande programmet hanterbart. Morgonen började med att folk placerade sina sista sista slantar på bettingen, och därefter följde rugbysparkstävlingen. Ett lätt duggregn gjorde rugbykänslan perfekt! Därefter fortsatte dagen med en All-Day-Breakfast på kvarterspuben. Tiden spilldes inte, utan direkt efter maten spelades de avgörande matcherna i dart och biljard.

Efter puben var det cricket som stod på programmet. Clit ringde in en av sina bekanta, som kunde det här med cricket och fick fungera som favorit i den lilla tävling som hölls. Noterbart från denna tävling är att ölkonsumtionen var hög, och detta lade grunden till fyllebowlingen senare under kvällen. Vidare kan man konstatera att DaLoo undvek att göra en duck, vilket han var nöjd värre med. Clits bekant infriade favoritskapet, men det såg lite darrigt ut i första overn när han fick smaka på DaLoos fast-bowls, fast det berodde kanske mest på den något udda stilen. Kalaskul var det åtminstone att spela.

Framåt kvällningen blev det så dags för bowling. På vägen dit blev det matstopp på en kebaberia. Alla utom DaLoo njöt av den ädla rätten, av någon outgrundlig anledning hade DaLoo utvecklat en avsky för den engelska varianten av den rätt han normalt äter vilken tid på dagen som helst. Kankse var det denna detalj som avgjorde bowlingen, minst kebab i kroppen renderade ju i en sistaplats, följdfrågan blir ju då om Clit käkade mest? Förutom bowlingtävlingen avgjordes ölhävningen i bowlinghallen. Och efter bowlingen var det bara öltävlingen som var kvar att avgöra, visserligen var resultatet i bettingtävlingen inte känt än, men alla matcher var färdigspelade och det var bara att räkna ihop resultatet kvar. I öltävlingen drog hur som helst Urin och Clit upp en spurt, och det blev en våldgästning hos Clits cricketbekant som löste ölförsörjningen. Vid midnatt var så det hela över och deltagarna raglade hem till Clit igen. Där konstaterades att spurten i öltävlingen gjorts helt i onödan, det var inte särskilt jämt, vilket vissa deltagare grämde sig över dagen efter, då skallebanken bitvis var hård. Det konstaterades även att Clit försvarade titeln och han fick därför signera vandringspriset, den engelska flaggan.

Så var då det hela över. 4 timmars sömn senare påbörjades hemresan och tillbakagången till det normala livet. Återigen har en lyckad Englandsresa genomförts!

Bilder


Hawkeye funderar över hur mycket han ska sätta på spel för att lyckas vinna bettingtävlingen..


Den sumpiga madrassen deltagarna tvingats spendera nätterna på.


England away var inte särskilt städad i år....


Rugbysparkstävling.


Final i darten.


Biljardtävlingen avgjordes också under måndagen.


Det gäller att visa var sympatierna ligger.


Cricket var en av dagens höjdpunkter.


Urin är lång!


Bowlingen genomfördes under kvällen.


En mupp som liknar Urin eller Urin som liknar en mupp? Döm själva!


Clit är diskret med sina byxors tillkortakommanden...


Urin försökte finta Clit att han inte var intresserad av spurten, men så fort Clit så mycket som blinkade kom ölburken fram.


Årets maskot?


Superman?


Mästaren försvarade sin titel.


Signering.


Precis så här glad blir man när man vinner Engelskas stora tiokamp.
 

© Engelska 2020