Betting - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Bettingen var en gren som inte riktigt togs på allvar av samtliga inblandade, och dessutom besöktes vadhållningskontoren för sällan. Men av de vad som lades var det som sig bör en del som gick in, och andra som sket sig. Återigen visade det sig att det är oerhört svårt att få in högoddsare, när alla skulle försöka ta in Clits försprång sista dagen. Grenen var kul, men tyvärr är nog intresset lite klent för att den ska få vara med nästa år.


Resultat
1.Clitca £11
2.DaLooca £8
3.Pregnant    ca 50p
4.Da Bock0
4.Urin0

(tyvärr saknas exakta angivelser i blocket)

Detta renderar i följande poängutdelning:
Clit: 5 poäng
DaLoo: 3 poäng
Pregnant: 1 poäng


Totalställning efter sju grenar
1.Stolle DaLoo24 p
2.CH da Bock20 p
3.Clit Eatswood17 p
4.Ivar the Pregnant5 p
5.Jonta Urin4 p


Kommentarer
De första spelen gjordes på darten, och bäst lyckades Clit, som med en prickad fyrling satte in dödsstöten direkt. Med denna vinst i ryggen spelade han ytterst försiktigt under resten av veckan. En hel del spel spelades inför vår livematch, Charlton-Sheffield, men inget av dem gick hem. Inför sista dagen var det fanns det fortfarande chanser för folk att hämta igen Clit, men när Chelsea svek och bara fixade oavgjort mot Newcastle föll alla spel. Noterbart är förresten att endast Clit och DaLoo lyckades gå plus...

Återigen hämtar Clit in poäng på täten, och nu börjar han på allvar bli inblandad i tätstriden. DaLoo drog med sin andraplats ifrån lite, men kan inte känna sig säker med svaga grenar som bowling och biljard kvar. Uppryckning av Bocken i slutgrenarna krävs för seger i totalen.


Bilder

 

© Engelska 2020