Betting - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

För fjärde året i rad avgjordes bettingen med s.k. EA-pund, och även i år har det gått att följa tävlingen in i minsta detalj på hemsidan. Nytt för i år var däremot hur tilldelningen av pengar gjordes. Istället för att varje deltagare fick £1000 från början att spendera fick man istället £1000 om dagen, men om pengarna inte spenderades brann de inne. Därmed var man i år tvungen att faktiskt sätta några bets för att kunna vinna bettingen. Därmed skulle förra årets fiasko-tävling, där samtliga deltagare gick minus undvikas. Regeländringen gjordes att det var ett annat drag kring bettingen, tidigare har intresset varit ganska svalt, men i år var deltagarna varje dag tvungna att sätta sprätt på pengarna.

Snacket bland expertkommentatorerna innan tävlingen gjorde gällande att den som missgynnades mest av de nya reglerna var fjorårssegraren Pregnant, som nu helt tvingas ändra sin taktik från att endast göra småbets och på så sätt inte spendera så stor del av sin tilldelning, och därmed vinna på att övriga deltagare sätter sprätt på sina pengar men då samtidigt inte vinner så mycket. Men ack så fel experterna hade, då Pregnant slutar på en fin andraplats. En som borde gynnas av de nya reglerna var Bocken, som ju endast satsar på CP-bets med höga odds, med de nya reglerna fick han ju fler chanser! Man brukar ju säga friskt satsat, hälften vunnit, och det är ju alltid 50-50 om man vinner eller inte enligt Bocken, tyvärr för honom var det förlorarhalvan som blev utfallet för honom, i år också. Då det inte visade sig gå så bra för deltagarna med betsen blev trenden att man satsade på säkra bets, t.ex. hittade Clit ett odds på endast 1.05 och såg detta som ett säkert kort och bettade £900, som nästan alltid i EA blev det dock en förlust... Och så fortsatte det, men det var å andra sidan ingen överraskning, med tanke på hur det gått i bettingen tidigare om åren. Vinnare i tävlingen blev slutligen Urin, som var den ende som lyckades ro hem alla de tilldelade £5000 och även förränta dem lite. Poängen för denna segern var välbehövliga för honom, efter den dåliga starten med de andra grenarna. Trea blev slutligen Daloo, efter att ha satsat alla sina pengar sista dagen på Man City mot Bolton. Sammanfattningsvis kan man nog säga att de nya reglerna blev en succé, då det bettades som aldrig förr!

Resultat

1.Urin£5011
2.Pregnant£4391.5
3.Daloo£4079.34
4.Tourist£3715
5.Clit£3644
6.Da Bock£78


Poängutdelning

5 poäng Urin
3 poäng Pregnant
2 poäng Daloo
1 poäng Tourist


Totalställning efter fyra grenar

1.Daloo14,5 p
2.Clit12,5 p
3.Tourist11 p
4.Pregnant10 p
5.Urin6 p
6.Da Bock5 p


Bilder


Turisten spanar in ett möjlig sista minuten bet innan matchen mellan Chelsea och West Bromwich ska dra igång på Stamford Bridge.


Bocken rynkar näsen, kan det måhända bero på att det går dåligt för honom i bettingen, eller är det bara bondlukten i Norwich som inte faller honom i smaken?


Turisten spanar in bettingslippen noga.


Bilderna på denna sida visar klart och tydligt att aktivast med bettingen var Turisten, denna entusiasm tog honom ända till en fjärde plats i tävlingen.

 

© Engelska 2020