Betting - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Bettingen är en gren som det vanligtvis inte går så bra för deltagarna i. Det kan verka lätt att prediktera hur det ska gå i diverse evenemang, men så är det inte. Och än svårare blir det under England Away... Dominanter i grenen på senare tid är Urin, regerande mästare och en tredjeplats året dessförinnan, och Pregnant, mästare för två år sen och tvåa i senaste tävlingen.

Formatet för tävlingen var detsamma som förra året, dvs. att deltagarna erhöll 1000 EA-pund (den fiktiva "England Away"-valutan) varje dag att betta för. Det enda sättet att behålla dessa pengar var att sätta ett bet. Som grädde på moset erhölls en extra bonus första dagen i form av 1000 EA-pund, detta för att bettingtävlingen skulle kunna tjuvstartas i förväg.

Bettingen rivstartade första kvällen med en hel del darts. Boch drog in en liten skräll, men pengarna hade knappt hunnits betalas ut innan han spelade bort dem. Och som om inte det var nog, han spelade bort dem på en favorit, den gamle dartsmästaren Phil Taylor levde inte upp till förväntningarna. Bochens bet var det enda som gick in den första kvällen, och på denna inslagna väg skulle det fortsätta. En gammal rutinerad räv som Clit, mästare 2007, lyckades inte pricka in ett enda bet, och Daloo, mästare 2008, fick bara in ett bet... Vinnare blev lite oväntat Junior, som satsade alla sina pengar på att det skulle bli ett rött kort i matchen mellan Millwall och Leeds. Det blev det, och det räckte till seger i tävlingen. För första gången i tävlingens historia har nu en deltagare fixat 100% inprickade bets. Andra. och tredjeplatsen togs av förhandsfavoriterna Pregnant och Urin, medan Daloo med sitt enda inprickade bet knep den sista poängplatsen.

ResultatJunior £3750
Pregnant £2550
Urin £2150
Daloo £580
Boch £0
Clit £0

Alla gjorda bets i tävlingen redovisas här.

Slutställning

1.Junior
2.Pregnant
3.Urin
4.Daloo
5.Boch
6.Clit


Poängutdelning

5 poäng Junior
3 poäng Pregnant
2 poäng Urin
1 poäng Daloo


Totalställning efter åtta grenar

1.Clit29 p
2.Daloo25 p
3.Urin16 p
4.Pregnant15 p
5.Boch9 p
6.Junior5 p


Bilder


Clit funderar över hur han ska satsa sina tilldelade EA-pund.

 

© Engelska 2020