Resultat betting

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Reglerna till årets betting hade återigen gjorts om. Föregående år var reglerna att man var tvungen att omsätta pengarna för att få behålla dem. Med tanke på hur kassa EA-deltagarna är på att pricka in vinnande bets visade det sig en vinnande strategi att vara att satsa på säkra bets med extremt låga odds och därmed i princip stå kvar med endast insatsen. Detta var en strategi som dömdes ut som tråkig och inte passade in i tävlingen, därför uppdaterades reglerna så att endast vinsten fick behållas. Detta gjorde det i princip meningslöst att betta till för låga odds, då insatsen som sagt inte fick behållas.

Clit hade fortsatt förtroende som oddssättare det här året, och som vanligt ledde detta till en del klassiska spel. Till exempel var det flera som spelade på att de grekiska supportrarna skulle visa magen under Europa League-matchen på White Hart Lane. Tyvärr(?) hände det aldrig. Ett annat minnesvärt bet var det om Pregnant skulle komma på nästa tåg eller inte. Under slutet av pubcrawlen blev det lite bråttom att hinna på ett tunnelbanetåg och i förvirringen missade Pregnant att kliva på innan dörrarna stängdes. Väl framme efter tågresan debatterades det därför vilt om Pregnant skulle ha vett nog att hoppa på nästa tåg!

Vinnare i tävlingen blev Daloo, där segern nog snarare kan tillskrivas de övrigas oförmåga snarare än Daloos egen förmåga att pricka in betsen. Tourist var väldigt nära att avgöra tävlingen redan första kvällen, då han hade ett stort bet på totalt 5 mål i matchen på White Hart Lane och Tottenham ledde med 5-0 när övertiden i andra halvlek närmade sig. Men då drar Hugo Lloris i Tottenhams mål på sig en utvisning… Harry Kane fick ställa sig i målet och tappar in frisparken som följde på utvisningen, och därmed försvann vinsten som Turisten nästan redan räknat hem...

ResultatFullständiga resultat: Se här

Slutställning
1.Daloo£1882.5
2.Pregnant£1742
3.Clit£1300
4.Tourist£500
5.Boch£0


Poängutdelning

5 poäng Daloo
3 poäng Pregnant
2 poäng Clit
1 poäng Tourist

Totalställning efter sex grenar

1.Clit22.5 p
2.Pregnant21 p
3.Tourist14.5 p
4.Daloo14 p
5.Boch6 p

Bilder


Pregnant hoppades på att få se grekisk mage på White Hart Lane.

 

© Engelska 2020