Betting - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Bettingen körde på samma format som förra året, vilket innebar att alla tilldelades en pott på 1000 EA-pund per dag att spela för. Pengarna brände dock inne om de inte satsades, och vid vinst fick insatsen inte behållas. Fokuset på bettingen i årets EA var dock sådär, då totalt 1700 EA-pund brände inne. Värsta syndaren var Turisten, som totalt missade att spela för 800 EA-pund, och detta kunde ha kostat honom segern i mångkampen!

Som vanligt var det inte särskilt mycket bets som gick in, trots att det enligt Boch borde vara 50-50… Ett enda oväntat(?) bet satt, nämligen att West Brom skulle slå Arsenal till 6 gånger pengarna. Kring detta bet (och en del andra) var årets tävling lite kontroversiell. Sättet att sköta bettingen var som tidigare år främst att skriva ner alla bets i blocket, vilket vanligtvis har gjorts på samma sida för alla deltagare. Hela konstruktionen bygger på att man beslutar om sina bet innan man öppnar sidan och skriver ner dem. När det i efterhand visar sig att Daloo hade chans att dela segern i mångkampen med Turisten om han vunnit bettingen, och han var nära att göra just detta. Vinnare blev dock Pregnant, som precis som Daloo hade 200 EA-pund på West Brom, men där Pregnant antecknat sitt bet efter Daloo. Konspirationsteoretikern i Daloo ser möjligheten att Pregnant helt enkelt kopierade bet:et, och i och med detta kunde slå Daloo. Om det var så lär vi inte få veta, då omständigheterna kring det hela förmodligen är bortglömda vid det här laget. För att undvika sådana här spekulationer i framtiden kan man ju dock köra på varianten att alla skriver in sina bets på olika sidor i blocket. Det skulle även förenkla kollen på om alla stålar har satsats eller ej.

Bettingen var alltså den avslutande grenen i årets mångkamp, och när resultaten räknats in kan vi alltså konstatera att det blir Turisten som tar hem titeln! Dominansen av Clit och Daloo har alltså brutits, efter Pregnants seger föregående år. Och så jämnt som det var i år var det längesen det var, med tre man inom 2.5 poäng. Daloo var nära att dela segern med Tourist, men mer grämer sig nog Clit som hade chansen att ta hem titeln om bara han satt lite fler bets. Det här att satsa på cricket, som Clit gärna ägnar sig åt, har historiskt sett visat sig vara en ganska dålig idé… Men all heder åt Turisten, som visar att han kan mer saker än att hinka burkbärs. Med tre grensegrar var han bäst och det var med andra ord en i slutändan rättvis seger.

Resultat

1.Pregnant£1965
2.Daloo£1587.5
3.HawkEye£1299
4.Clit£690
5.Tourist£382
6.Boch£0

En fullständig sammanställning över alla gjorda bets finns här.

Poängutdelning

5 poäng Pregnant
3 poäng Daloo
2 poäng HawkEye
1 poäng ClitSlutställning efter alla sju grenar

1.Tourist17.5 p
2.Daloo15.5 p
3.Clit15 p
4.Boch10 p
5.Pregnant6 p
6.HawkEye5 p


Bilder


Clit satsade som vanligt mycket på cricket, som vanligt vann han inte särskilt mycket på detta...


Turisten studerar betting-slip:en och funderar över lämpliga bets.

 

© Engelska 2020