Biljard - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Efter en blöt dag i metropolen London var det dags för den avslutande dagen. Först ut var biljarden, som avgjorde på Roots Bar, av den enkla anledningen att det var billigaste stället. Snacket före drabbningen var att Clit och Bock båda behövde vinna för att ha chans på totalen, medan DaLoo hade råd med en mittenplacering eftersom han låg bra till i öltävlingen. Som så många gånger förr i denna mastodonttävling ville dock ödet något annat, helt otippat går varken Clit eller Bock till final! Tävlingens bord höll inte den bästa kvalitet, och inte fanns det någon krita heller... Katastrofen undveks dock eftersom Clit tidigare under veckan lånat (snott?) krita från en pub i Leamington (Robin's Well), denna krita fick även bli segertrofé. Hela tävlingen var annars spännande och tog lagom lång tid, kanske skulle man dock kunna förlänga varje delmatch med något leg, då det är lätt hänt att man av misstag sätter den svarta... Grenen kommer dock definitivt återses nästa år.


Resultat
Grundomgång
Urin-Bock0-2
Clit-Pregnant2-0
DaLoo-Urin1-1
Bock-Clit1-1
Pregnant-DaLoo2-0
Urin-Clit1-1
DaLoo-Bock0-2
Pregnant-Urin1-1
Clit-DaLoo2-0
Bock-Pregnant0-2

Tabell
 VOF 
1. Clit220   8
2. Pregnant2117
3. Bock2117
4. Urin0313
5. DaLoo0131

Semifinaler
Clit-Urin0-2
Pregnant-Bock2-1

Tredjeprismatch
Clit-Bock0-2

Final
Pregnant-Urin0-2

Sammanfattningsvis
1.Urin
2.Pregnant
3.Bock
4.Clit
5.DaLoo

Detta renderar i följande poängutdelning:
Urin: 7 poäng
Pregnant: 5 poäng
Da Bock: 3 poäng
Clit: 1 poäng


Totalställning efter åtta grenar
1.Stolle DaLoo24 p
2.CH da Bock23 p
3.Clit Eatswood18 p
4.Jonta Urin11 p
5.Ivar the Pregnant10 p


Kommentarer
Det här var verkligen skrällarnas eftermiddag. Trots desperat poängbehov av trion Clit, Bock och DaLoo är det de redan avhängda, Urin och Pregnant, som tar sig till final. Där vinner Urin ganska komfortabelt, bl.a. efter att Pregnant satt den svarta i en av delmatcherna. DaLoo blev den som fick lämna spelet efter gruppspelet, han tog dock chansen att dricka lite extra öl till öltävlingen då. Clit och Bock visade båda frustration när spelet inte stämde.

Katastroftävling för Clit och Bock. Båda behövde mycket poäng i jämförelse med DaLoo, och minerna var uppåt när det inför finalspelet stod klart att DaLoo skulle bli nollad. Men säg den glädje som varar, för strax därefter fick de göra upp i tredjeprismatchen. För att Bocken ska vinna nu krävs det att han dricker massor med öl, och Clit måste dricka ännu mer. Den stora vinnaren i tävlingen är alltså förvånansvärt nog DaLoo!


Filmer

  • Biljardklipp 1
  • Biljardklipp 2
  • Biljardklipp 3
  • Biljardklipp 4    Bilder

  •  

    © Engelska 2020