Biljard - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Tanken var att biljardtävlingen skulle avgöras på en universitetspub, där man kunnat spela för en billig penning. Oturen grinade dock oss i ansiktet, då det var påskstängt. Men det fanns ingen tid för att hänga läpp, så de var bara att ta sig till Leamington och ta en krog och biljardrunda. Återigen hade vi inte turen med oss, nästan alla bord var upptagna, vilket gjorde att vi låg rejält efter i tidsschemat. Men som ett under hittar vi i centrala Birmingham en snookerklubb med mängder av biljardbord. Samtliga deltagare såg till att bli tillfälliga medlemmar, och sen var spelet igång. Dock slutfördes bara gruppspelet, slutspelet lämnades till den allra sista dagen av England away.

Förra årets upplaga av biljardtävlingen var en riktig skrälltävling. I finalen möttes helt otippat Pregnant och Urin, där Urin till slut lyckades dra det längsta strået. Inför årets tävling var vi därför förvarnade. Detta var något som inte hjälpte Pregnant, som trots att han lyckades få ett oavgjort resultat mot Clit, som senare vann, inte klarade sig vidare till slutspel. Gruppspelet var för övrigt sjukt jämnt, och gladast av alla att han tog sig vidare var nog DaLoo, som blev sist förra året. I semifinalen blev det dock respass direkt, då Clit som startat gruppspelet trögt med 2 oavgjorda körde över honom. Den andra semifinalen blev en jämnare historia, där till slut Urin stod som segrare när krutröken lagt sig. Finalen vann sedan Clit över regerande mästaren Urin, och han fick erhålla vandringspriset i form av en krita. Matchen om tredjepris blev sedan en jämn fajt där DaLoo till slut stod som segrare.

I totalen knappar Clit in på DaLoo i toppen,och med tanke på att det är Clits favoritgren, darts, som återstår ska det mycket till om inte han tar hem hela tiokampen. I mittenregionerna är det en hård fajt mellan Urin och turisten, medan Pregnant längst ner är avhakad.

Grundomgång
DaLoo-Clit1-1
Tourist-Pregnant2-0
DaLoo-Urin0-2
Pregnant-Clit1-1
Tourist-Urin1-1
DaLoo-Pregnant1-1
Clit-Urin2-0
Tourist-DaLoo1-1
Urin-Pregnant2-0
Clit-Tourist2-0

Tabell
 VOF 
1. Clit220 6
2. Urin2115
3. Tourist1214
4. DaLoo0313
5. Pregnant0222

Semifinaler
Clit-DaLoo2-0
Urin-Tourist2-1

Tredjeprismatch
Tourist-DaLoo1-2

Final
Clit-Urin2-0

Sammanfattningsvis
1.Clit
2.Urin
3.DaLoo
4.Tourist
5.Pregnant


Poängutdelning

5 poäng Clit
3 poäng Urin
2 poäng DaLoo
1 poäng Tourist


Totalställning efter nio grenar

1.DaLoo32,5 p
2.Clit31,5 p
3.Tourist21,5 p
4.Urin20,5 p
5.Pregnant15 p


Filmer

  • Filmklipp 1
  • Filmklipp 2
  • Filmklipp 3 (Prisutdelning)


    Bilder

  •  

    © Engelska 2020