Bowling - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Bowlingen avgjordes samtidigt som den riktiga slutspurten i öltävlingen avgjordes, och detta gjorde att bartendern i bowlinghallen fick lite mer att göra än en vanling söndagkväll. Folk kan ju förresten undra varför vi valde att förlägga grenen just en söndagkväll, och anledningarna är främst två stycken, för det första ska bowlingen inte få en för central roll då det inte är en engelsk sport, och för det andra är det billigast på söndagar! Tävlingen gick ut på att göra bästa serien och varje deltagare fick två försök på sig. Som vanligt när Engelska lirar bowling fick man se massor med strikar, men ännu fler rännor... Trots misstron mot amerikanska sporter var det kul att bowla, och det är mycket möjligt att grenen återkommer i nästa års tiokamp.


Resultat

1.DaLoo127 (114)
2.Clit124 (115)
3.Bock108 (95)
4.Pregnant101 (93)
5.Urin96 (79)

Detta renderar i följande poängutdelning:
DaLoo: 5 poäng
Clit: 3 poäng
Da Bock: 1 poäng


Totalställning efter nio grenar
1.Stolle DaLoo29 p
2.CH da Bock24 p
3.Clit Eatswood19 p
4.Jonta Urin11 p
5.Ivar the Pregnant10 p


Kommentarer
Det här var nog den största skrällen i hela tiokampen! Hur kunde DaLoo efter fiaskot i biljarden ladda om och slå ett saftigt personligt rekord här? (i alla fall med 20 poäng) Och vad hände med Bocken, ännu en storfavorit som inte pallade för trycket. Kanske var det så att det indiska currykäket vi avnjöt tidigare under kvällen ändrade förutsättningarna, eller kanske var det bara ett resultat av för mycket öl.

Med en gren kvar är det i princip avgjort, då DaLoo låg rejält före Bocken i öltävlingen. Bocken gav det dock ett försök och sänkte pint efter pint, men DaLoo antog utmaningen drack i nästan samma tempo. Den ende som egentligen hotade i öltävlingen, Clit, försatte sina chanser genom dålig poängutdelning både här och i biljarden.


Filmer

 • Pregnant bowlar
 • Clit bowlar
 • Bock bowlar 1
 • Bock bowlar 2
 • DaLoo bowlar 1
 • DaLoo bowlar 2  Bilder
 •  

  © Engelska 2020