Bowls - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Bowls var en nyhet i årets tiokamp, en gren som ingen av deltagarna tidigare provat på. Eftersom vi hade begränsat med tid att spela valde vi att avgöra tävlingen i en serie, där alla mötte alla vars en gång. Om två personer skulle hamna på lika poäng bestämde vi att ”målskillnad” skulle avgöra, vilket ledde till en liten kontrovers i slutet, men mer om den senare.

De första matcherna startade trevande utan vidare skönspel, turen var ett inslag som oftast avgjorde matcherna. Men allt eftersom matcherna flöt på förbättrades spelet och pensionären som skötte stället var bitvis ganska imponerad av vårt spel. Sett till resultaten gick DaLoo fram som en ångvält och mosade all motstånd fram till sista matchen, där Clit hade chansen att vinna turnerningen trots en förlust i bagaget. Dock skulle han behöva vinna en riktig storseger, och det var här förslaget att inbördes möte skulle avgöra vid samma poäng. Eftersom att det redan slagits fast att målskillnad skulle avgöra gjordes ingen ändring. Själva matchen, som var den sista i tävlingen, blev dock spännande. De två första leggen lyckades Clit vinna med 1-0 och DaLoo reducerade i det tredje. I det sista legget lyckades DaLoo lägga sitt klot alldeles intill en gula ”jacken”, men Clit lyckas att slå bort DaLoos klot, men även Jacken, vilket betyder att legget måste spelas om. Tyvärr var dock plantiden slut, och Clit tilldömdes segern efter en del diskussion.


Resultat

Tourist-DaLoo0-5
Pregnant-Clit2-3
Tourist-Urin3-3
DaLoo-Pregnant7-2
Clit-Tourist2-4
Urin-DaLoo0-6
Pregnant-Tourist3-7
Clit-Urin5-2
Urin-Pregnant2-4
DaLoo-Clit1-2 (*)
(*) Matchen var tvungen att avbrytas med ett leg kvar. Det ansågs dock troligt att Clit skulle kunna hålla undan och vinna matchen, och han tilldömdes därför segern.

Tabell
 VOF+/- 
1. DaLoo301+156
2. Clit301+36
3. Tourist211+15
4. Pregnant103-82
5. Urin013-111

Poängutdelning

5 poäng DaLoo
3 poäng Clit
2 poäng Tourist
1 poäng Pregnant

Totalställning efter tre grenar

1.DaLoo18 p
2.Tourist11 p
3.Urin10 p
4.Clit7 p
5.Pregnant2 p


Filmer

  • Filmklipp 1
  • Filmklipp 2
  • Filmklipp 3

    Bilder


  •  

    © Engelska 2020