Darts - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Precis som biljarden var det meningen att darten skulle avgöras på puben, men påskveckan satte alltså stopp för detta. Därför fick tävlingen avgöras hemma hos Clit, under något omständiga förhållanden. Darttavlan placerades i trappan och för att få rätt avstånd fick man kasta utifrån, dvs man fick kasta genom en dörröppning. Denna provisoriska lösning gjorde att det bitvis var ganska kallt att kasta dart. Men å andra sidan tillförde dessa omständigheter en extra faktor som den blivande mästaren var tvungen att hantera.

Förra årets darts blev en seg historia, vilket gjort att vi i år körde samma format som för biljarden. Detta fick önskad effekt och gjorde att det hela gick mycket snabbare. Gruppspelet blev en jämn historia med många oavgjorda matcher. Det hela blev faktiskt så jämnt att en direkt avgörande playoff-match fick avgöra vem av Pregnant och DaLoo som skulle kvalificera sig för slutspelet.

I gruppspelet imponerade inte Clit, men när det väl drog ihop sig till de viktiga matcherna var han omutlig och förlorade inte ett enda leg. Förra årets förlust i finalen mot Bocken har grämt honom länge och det här var nog den delseger i tiokampen han värderade högst. I och med segern tog han också steget förbi DaLoo i totalställningen, som nu endast ska kompletteras med poängen från pubkampen. Den insatte inser dock att Clit i och med detta avgjort tävlingen till sin fördel. I kampen om tredjeplatsen gick Urin i kapp Tourist, och det blir poängen från pubkampen som kommer att avgöra denna strid.

Grundomgång
Urin-Clit1-1
Pregnant-DaLoo1-1
Tourist-Clit0-2
Urin-Pregnant2-0
DaLoo-Tourist1-1
Clit-Pregnant1-1
Urin-DaLoo2-0
Pregnant-Tourist1-1
Clit-DaLoo1-1
Urin-Tourist0-2

Tabell
 VOF 
1. Clit130 5
1. Urin2115
3. Tourist1214
4. DaLoo0313
4. Pregnant0313

Play-off
Pregnant-DaLoo0-1
Urin-Clit0-1

Semifinaler
Clit-DaLoo3-0
Urin-Tourist3-1

Tredjeprismatch
Tourist-DaLoo2-0

Final
Clit-Urin3-0

Sammanfattningsvis
1.Clit
2.Urin
3.Tourist
4.DaLoo
5.Pregnant


Poängutdelning

5 poäng Clit
3 poäng Urin
2 poäng Tourist
1 poäng DaLoo


Totalställning efter tio grenar

1.Clit36,5 p
2.DaLoo33,5 p
3.Tourist23,5 p
3.Urin23,5 p
5.Pregnant15 p


Filmer

  • Filmklipp 1
  • Filmklipp 2


    Bilder
  •  

    © Engelska 2020