Poker - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Pokertävlingen spelades som en turnering, och sicken spänning det blev. Pregnant började spelet med att prenumerera på bra kort, och Bock och Clit åkte ut av bara farten med hans markerstapel bara växte. Urin försökte nu utmana, men skulle kanske avvaktat lite mer som DaLoo gjorde, då han snart åkte ut även han. Kvar till heads-up var nu alltså DaLoo och Pregnant, där den senare hade rejält mer marker. Nu började dock turen svika Pregnant och DaLoo lyckas gå om. Till de utslagna deltagarnas förtret vänder det en gång till, och utgången till pubbarna försenas än mer. Till slut lyckas dock DaLoo besegra den för dagen annars väldigt lyckosamma Pregnant.


Resultat
1.Stolle DaLoo
2.Ivar the Pregnant
3.Jonta Urin
4.Clit Eatswood
5.CH da Bock

Detta renderar i följande poängutdelning:
Stolle DaLoo: 5 poäng
Ivar the Pregnant: 3 poäng
Jonta Urin: 1 poäng


Totalställning efter fyra grenar
1.CH da Bock16 p
2.Stolle DaLoo13 p
3.Clit Eatswood6 p
4.Jonta Urin4 p
4.Ivar the Pregnant4 p


Kommentarer
Favoritfallen fortsätter att hagla. Trots de bästa pokerkunskaperna och mest erfarenhet lyckades Clit inte ens ta poäng. DaLoo visade återigen att han har känsla för poker, i alla fall de gånger det inte går käpprätt åt helvete. Pregnant var dock en stor överraskning, han visade en mognad i spelet vi inte sett förut, och fortfarande finns det nog ingen som kan läsa hans bluffar... Urin gjorde en stabil insats och gnetade till sig en poäng i tiokampen.

Bocken tappar en stor del av sitt försprång i denna deltävling, men har fortfarande en stabil ledning. För Clit verkar det som om tåget håller på att lämna stationen och skrällen närmar sig. DaLoo har gjort stabila insatser och har en bra chans på totalsegern när det återstår 6 grenar.


Bilder 

© Engelska 2020