Pubkampen och hela tiokampen - Resultat

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Pubkampen kallades den tredje och sista trekampen, och bestod av ölhävningen, biljarden och darten. Tanken var att samtliga grenar skulle avgöras på puben, och förutom darten blev det så också. Då dessa grenar ansågs vara lite extra engelska var poängutdelningen lite större här än i de övriga trekamperna.

Helt outstanding här var Clit, som vann samtliga deltävlingar. Resten av deltagarna fick slåss för poängen och till slut hamnade DaLoo och Urin på en delad andraplats, Tourist blev fyra och Pregnant femma. Poängen som delades ut här var de allra sista i hela tiokampen och man kan konstatera att ny mästare blev Clit Eatswood. Att han vinner rättvist är lätt att konstatera, efter att ha vunnit hälften av deltävlingarna. Förra årets segrare DaLoo slutade till sist på en andraplats, efter att ha varit i ledningen från första till näst sista grenen.

Spekulerar man lite kan man säga att det var ölhävningen som blev avgörande. Hade DaLoo plockat hem sin specialgren hade det slutat med ett oavgjort resultat, och vad som då hade hänt står skrivet i stjärnorna. Fast det ska tilläggas att det är farligt att spekulera så. I det läget hade kanske Clit inte släppt förbi Urin i öltävlingen, och därmed segrat ändå. Men spekulationen visar ändå hur pass små marginalerna är, trots att det skiljer många poäng.

Film

 • Prisutdelningen

  Sammanlagd poäng för ölhävning, biljard och darts

  1.Clit 15 p
  2.Urin 6 p
  2.DaLoo 6 p
  4.Tourist 4 p
  5.Pregnant 2 p


  Poängutdelning

  5 poäng Clit
  3,5 poäng Urin
  3,5 poäng DaLoo
  2 poäng Tourist
  1 poäng Pregnant


  Slutställning i tiokampen

  1.Clit41,5 p
  2.DaLoo37 p
  3.Urin27 p
  4.Tourist25,5 p
  5.Pregnant16 p
 •  

  © Engelska 2020