Top Trumps - Resultat och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Top Trumps blev en ganska avslappnad deltävling, en där deltagarna inte behövde lägga ner särskilt mycket kraft. Mot slutet blev det dock desto mer allvar, när vissa deltagare började inse vikten av de poäng som delades ut efter denna gren. Leken gjorde givetvis succé, men kommer antagligen ändå tillföras nya kort i framtiden. En sak är i alla fall säker, Top Trumps är här för att stanna!


Resultat
1.Clit7,5
2.DaLoo5,5
3.Da Bock4
4.Pregnant3
5.Urin1

Detta renderar i följande poängutdelning:
Clit: 5 poäng
DaLoo: 3 poäng
Da Bock: 1 poäng


Totalställning efter sex grenar
1.Stolle DaLoo21 p
2.CH da Bock20 p
3.Clit Eatswood12 p
4.Jonta Urin4 p
4.Ivar the Pregnant4 p


Kommentarer
Efter att ha börjat som den mest chillade grenen ökade allvaret mot slutet, där särskilt Clit såg möjligheten till en comeback i tiokampen. Och som han gjorde det dessutom, under de sista omgångarnas spel i Green Park i London lyckas han dra ifrån, ungefär samma sak som att avgöra på stopptid i en fotbollsmatch. Sjukt snyggt och skickligt. Någon som får hem och öva tills nästa år är Urin, som framförallt får lära sig värdera korten!

I totalen går DaLoo om Bocken i toppen, men det är fortfarande väldigt ovisst hur det ska gå. Det största klivet tar Clit, som närmar sig betänkligt efter sin första grenseger. Kanske väcks hoppet om en totalseger här, för bland de återstående grenarna finns starka kort som biljard, bowling och betting. Fortfarande är det i alla fall en helt öppen historia.


Bilder 

© Engelska 2020