Resultat top trumps

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Ni känner kanske igen det här efter att ha läst om de andra grenarna i årets EA, men återigen spelade tärningen en stor roll i grenens avgörande. Med tanke på att mycket annat inte hanns med, så fanns det heller inte tid för top trumps. Endast en runda avgjordes med samtliga deltagare närvarande! Istället spelades många rundor under resan till England, där Clit och Boch fick representeras av tärningen.

Daloo hade utarbetat formatet för tärningens inverkan, till övrigas förtret. Det gick nämligen ut på att man spelade en runda på normalt sett, men därefter plockades tävlingen fram och det slogs om det kanske skulle vara någon av de frånvarande som skulle ta hem segern. För den som lyckats vinna en runda och sen bli fråntagen segern av tärningen var detta väldigt frustrerande. Särskilt turisten fick erfara detta, då han först efter sin fjärde vunna runda fick notera en seger i blocket, men detta är både Boch och Clit förmodligen ganska nöjda över.

Vinnare i tävlingen blev till slut Clit, som totalt tog 7 segrar, men där 4 av dessa var med tärningens hjälp. Det kan därför argumenteras för att han inte var den värdige vinnaren, särskilt eftersom både Daloo och Pregnant hade 3 egna segerrundor. Den enda runda som spelades med samtliga närvarande vann Pregnant, och precis som bortamålen är mer värda i dubbelmöten i cuper i fotboll vägde denna seger tyngre och gjorde att Pregnant knep andraplatsen i tävlingen. Daloo blev alltså trea, och fick med detta åtminstone en lite revansch för fiaskot i föregående års top trumps-tävling.

Resultat

 Vunna rundor
1.Clit7 (varav 4 av tärningen)
2.Pregnant3 (varav en när alla deltagare var med)
3.Daloo3
4.Tourist1
4.Boch1 (varav en av tärningen)


Poängutdelning

5 poäng Clit
3 poäng Pregnant
2 poäng Daloo
0.5 poäng Tourist
0.5 poäng Boch

Totalställning efter fem grenar

1.Clit20.5 p
2.Pregnant18 p
3.Tourist13.5 p
4.Daloo9 p
5.Boch6 p
 

© Engelska 2020