Dag 1 - Sammanfattning och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Årets England Away startade som vanligt med bönpizza. Årets specialingrediens var kebabsplit och tillhörande kebabsås, och resultatet blev som vamligt utsökt. Urin var tänkt att hjälpa till med tillagningen, och han hoppade planenligt på sitt tåg från LA. Tyvärr hade han glömt köpa biljett, och fick rusa av i Häljarp innan kontrollanten dök upp. Back-up planen var att ta nästa tåg tillbaka till LA och hoppa på expresståhet till Lund. Här var dock oturen framme igen, då tåget från Häljarp till LA var så pass försenat att han missade expresståget... En timme försenad anlände därför Urin till Daloo och bönpizzan, missade början av alkisfilmen och fick stressa i sig sin portion bönpizza.

Nästa miss var att Daloos jojokort dagen till ära hade bestämt sig för att sluta fungera. Stressad inför tågets avfärd mot Kastrup han han fixa ett nytt på Skånetrafikens kundcenter, men det var verkligen på det berömda håret. Färdigheterna i top trumps övades under tågresan till Kastrup, och på tågresan från Gatwick in till London Bridge och centrala London. Väl framme mötte Clit och Boch upp. Clit hade planerat för en överraskning, nämligen ett besök hos den törstiga björnen, puben "The Thirsty Bear".

Det speciella med denna pub är för det första att den har en speciell "Eating Challenge": Käka tre rejäla burgare (1,5 pounds, ca. 690 g), dubbel portion pommes och två pints öl på en timme så bjuder huset på kostnaden! Ingen vågade sig på det detta. Det andra speciella med puben var att de infört ett nytt grepp för att servera gästerna. Varje bord hade utrustats med en iPad, från vilken man kunde beställa mat, öl och annan dricka, och så fort en beställning gjorts kom personalen och serverade. Som om inte detta var nog, varje bord hade dessutom en egen tapp med öl och en med cider, vilket betyder att man fick hälla upp sin egen öl. På iPaden gick det att i realtid följa hur mycket öl/cider som hällts upp! Tyvärr var det lite dåligt tryck i vår tapp, vilket innebar att det inte blev en utmaning att hälla upp ölen.

Under en biljardmatch mellan Pregnant och Boch fick Daloo i uppdrag att fylla på deras öl. Daloo skojade då till det och hällde i lite cider i ölen. Detta blev dock kontroversiellt, Boch vägrade dricka sin öl, och Daloo fick bita i det sura äpplet och byta sin rena öl mot Bochs nedsmutsade. Enligt Daloo märktes det dock inte att det var cider i ölen. Pregnant kom sen till samma slutsats som Boch, och nu hade Daloo ingen öl att byta med, utan lösningen fick bli att Daloo med viss hjälp av Clit fick sänka Pregnants cideröl, men att Pregnant fick poängen i öltävlingen. Slutsatsen efter denna fadäs är alltså att man inte ska blanda cider i någon annans öl.

Betting, darts och biljard hanns med innan det blev dags att röra sig hemåt. Clittan hade (som vanligt...) inte förberett sig och köpt hem bira, så det fick bli ett besök hos den lokale indiern på vägen hem. Förvånansvärt nog gick han med på mängdrabatt på ölen, trots att klockan var efter 23! Kvällen avslutades därefter med att avnjuta en varsin av dessa burköl i Clits vardagsrum.Resultat öltävlingen dag 1

Drucken öl
Clit: 3,42 l
Urin: 3,92 l
Daloo: 3,92 l
Pregnant: 3,42 l
Boch: 3,42 l

Straff
Inga straff!!!

Ställning
1. Urin 3,92 l
1. Daloo 3,92 l
3. Clit 3,42 l
3. Boch 3,42 l
3. Pregnant 3,42 l

Filmklipp


Det var dåligt tryck i vår tapp.


Officiellt öppnande av öltävlingen.Bilder


Årets bönpizza hade kebabsplit som specialingrediens.


Färdiggräddad mumsig bönpizza.


Urin njöt av bönpizzan i fulla drag.


Ivaross nöjde sig med att njuta av alkisfilmen...


...som givetvis rullade p¨å TV:n.


Pregnant var laddad till tänderna inför EA12.


Clit och Boch välkomnade i England.


Boch eller random vilda västern bankir, välj själv!


Fyndigt namn...


Första ölen avnjöts på "The Thirsty Bear".


Att tappa upp sin egen öl förhöjde upplevelsen.


Exakt mätning av ölen utfördes!


Burgarna kunde man komponera själv...


...och resultatet blev utsökt.


Givetvis direktrapporterades det i forumet.


Kommentarer överflödiga...


Ingen vågades sig på den här utmaningen.


Lite biljard hanns med.

 

© Engelska 2020