Dag 2 - Sammanfattning och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Trots att första dagen bara bestod av en kväll hanns det med en hel del, och det märktes på morgonen den andra dagen, som gick lite i bakfyllans tecken. Clit, Pregnant och Daloo tog på sig ansvaret att handla, och för första gången i England Aways historia var det inte öl som dominerade i varuvagnen. För lite tid skulle helt enkelt spenderas hemma hos Clit, och detta ledde alltså till att frukost och andra nyttigheter dominerade. Förmiddagen spenderades annars med att spela biljard på den lokala puben, och dagen fortsatte med darts på dartspuben Porters Lodge. Det mest minnesvärda härifrån är när Clit i tredjeplatsmatchen nitar in en 180:a, och därefter "goes bananas".

Kvällens huvudnummer var Clits qualification drinks, dvs. firande av att han i princip är färdig med sin utbildning. Detta anordnandes tillsammans med två av Clits vänner, och det var därför mängder med folk inbjudna. Det blev också en hejdundrande fest! Planen var att käka på Subway mellan dartsen och festen, men Subway var underbemannat och endast Bochen hann få sig en macka. Men vad gjorde väl det, öl mättar ju också! (och även Burger King) Under kvällen genomfördes de tre första omgångarna i ölhävningen, under ganska kaotiska former, men är det fest så är det!

Ett tecken på att det var en bra fest var hemgången. Dagen efter väntade en resa till Liverpool och Premier League-match på Anfield, och därför var det ganska viktigt att komma hem och få lite sömn under natten. Detta tyckte inte Clit var en bra idé, och övriga deltagare fick kämpa för att få med sig honom hem (förutom Bochen som drogs hem tidigt under kvällen av sin sambo). Väl ute från puben där festen hållits har klockan blivit så pass mycket att tunnelbanan slutat gå. Ett av de sista tågen som går hinns dock med, men det leder inte hem... Till slut löser sig hemfärden genom cykling hem, med speciella lånecyklar som finns tillgängliga i London. Detta var förmodligen inte den bästa idén som kläckts under England Away, dvs. att rejält salongsberusade (rund under tofflorna) cykla igenom centrala London mitt i natten. Som tur var gick allt bra.

Resultat öltävlingen dag 2

Drucken öl
Clit: 7,43 l
Da Bock: 5,97 l
Daloo: 7,68 l
Urin: 7,12 l
Pregnant: 6,00 l
Junior: 2,58 l

Straff
Urin: 1,00 l
Da Bock: 0,20 l
Pregnant: 0,80 l
Clit: 0,40 l
Daloo: 0,40 l

Ställning
1. Daloo 11,20 l
2. Clit 10,45 l
3. Urin 10,04 l
4. Boch 9,19 l
5. Pregnant 8,62 l
6. Junior 2,58 l

Total mängd drucken öl efter 2 dagar
54,88 lFilmklipp


Clit tror inte på att någon kommer att upprepa hans 180 i darts.Bilder


Morgonen präglades av lite bakfylla.


Som vanligt fanns det saker att fascineras av i England.


Skum mustasch.


Boch fixade snacks.


Clit blev helt överlycklig efter att ha satt 180 poäng i darts.


Denne Chelseakille höll med om att Farneruds mål mot Bajen borta 2002 var snyggt.


Bra drag på Clits qualification drinks.


Ett avancerat sugrör.


Junior gjorde ett gästspel.


Kan det måhända vara slumpen som är problemet.


Kvällens tre huvudpersoner.

 

© Engelska 2020