Dag 2 - Sammanfattning och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Både Clit och Boch jobbade under fredagen, och fick därför masa sig upp tidigt. Det behövde inte Pregnant, Daloo och Tourist, och tur var nog det. För som vanligt var det en del bakfylla efter den första EA-dagen. Värst var det för Daloo, men Pregnant var heller inte särskilt väl däran, och Clit hade en tuff dag på jobbet. Daloo hade en idé om att en löprunda på morgonkvisten var bra för kropp och själ, men det hade snarare motsatt effekt… Innan frukost hade inhandlats var Daloo ett riktigt vrak…

Planen för dagen var att spela lite darts under lunchen med Clit. Resan in till till city var något av det värsta som genomlevts under EA:s historia, en oändligt lång resa på District line som stannar precis hela tiden… Väl framme i city upptäcks att puben som var utspanad för dartsen inte hade dartstavlan tillgänglig. På Clits inrådan blev det därför burritos, som skulle vara bra mot bakfyllan.

Efter käket återvände Clit till jobbet, medan Pregnant, Tourist och Daloo spelade darts hela eftermiddagen på en annan dartspub som Clit scoutat. 4 timmar darts i lugnt och behagligt tempo var precis vad som behövdes för att jaga bort bakfyllan och komma i stämning inför kvällens Londonderby i Championship mellan Fulham och Charlton.

Bocken mötte upp på en pub i Putney Bridge, i närheten av Craven Cottage och kvällen match. Mer en pint hanns dock inte med, utan en promenad i parken väntade. Och det var just vad det var, för att ta sig till arenan var man tvungen att vandra genom en oupplyst park. Sjukt mörkt var det, och det hade varit en huligans absoluta dröm. Men Fulham har tydligen inga huliganer och därför har det aldrig varit något problem. Väl inne på arenan blev det en runda bira innan avspark.

Clit hade enligt egen utsago köpt platser en bit upp på på kortsidesläktaren, men det var ingen särskilt bra beskrivning av platserna. Det var dock tillräckligt högt upp för att huvuddelen av det regn som föll under matchen inte skulle påverka EA-deltagarna. Regnat uppskattades särskilt av Tourist, som såg det som en riktigt genuin engelsk upplevelse. Matchen vann Fulham med 3-0, och Engelska fick alltså uppleva tåv rejäla hemmasegrar det här året! Med andra ord är EA-förbannelsen äntligen bruten.

I pausen var det sjukt tjockt med folk, och därmed svårt att få tag på bira. Pregnant lyckades dock till slut, men då endast Tourist var med på detta var det svårt för dem att hantera tre biror till. Pregnant gjorde därför fulingen att sälja två av birorna, och när slutligen alla återförenades hamnade Clit och Daloo utan bira… Detta rättades dock till snabbt därefter, men förseningen ledde till att inledningen av andra halvlek missades för Clit, Daloo och Pregnant.

Efter matchen var det transport mot Clits hemtrakt som gällde. Denna kväll var det puben som hade biljardbord som gällde. Olyckligtvis var dock biljardbordet upptaget av pubens två enda besökare… Istället blev det darts denna kvällen också. I och med att en pubcrawl väntade under morgondagen bröts kvällens aktiviteter redan vid midnatt, och förhoppningen var att ingen skulle vara bakfull följande morgon.Resultat öltävlingen dag 2

Drucken öl
Clit: 3,75 l
Daloo: 4,89 l
Pregnant: 5,22 l
Boch: 2,85 l
Tourist: 4,89 l

Straff
Pregnant: 0,40 l

Ställning
1. Daloo 10,28 l
2. Pregnant 10,21 l
3. Tourist 9,14 l
4. Clit 8,22 l
5. Boch 5,61 l

Filmklipp


Turisten uppskattade regnet på Craven Cottage.Bilder


Lloyd's building, en byggnad berömd för sin något udda arkitektur.


Lite bakfyllevarning var det allt under förmiddagen.


Typiskt London.


Under eftermiddagen letades det bussar som Daloo kunde posera framför för att imponera på grabben där hemma.


Turisten passade på att ta turistbild på rosorna vid Towern, en ros för varje människa som avled under första världskriget.


Klassiskt fotobevis för en transaktion under EA.


Under eftermiddagen avklarades en hel del darts.


Londonderby på kvällen: Fulham-Charlton.


Turisten blev överlycklig när han fick uppleva regn på en fotbollsmatch i England.


Stämningen var som vanligt på topp när det vankades en ny resa i tunnelbanan.

 

© Engelska 2020