Dag 2 - Sammanfattning och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Första morgonen under England Away är det nästan alltid någon som är rejält bakis. Så var det i år också, och den som mådde värst var Pregnant. Den traditionsenliga handlingsrundan stod Daloo, Tourist och HawkEye för. Som brukligt är inhandlades mjölk, flingor, bröd, öl och oförsvarligt många påsar midget gems.

Dagens första aktivitet var fotboll, och det var även dagens andra aktivitet! Först skulle det lattjas lite och därefter skulle League 2-matchen mellan AFC Wimbledon och Wycombe avnjutas. Allt detta skedde på samma ställe, men innan det blev avfärd ditåt behövdes en fotboll. Denna inhandlades i Wimbledon i en sportaffär i ett köpcenter. Därefter väntade en bussresa som nog kan gå till historien som en av de långsammaste… Trafiken var helt igenkorkad och det blev krypkörning i kö nästan hela vägen. Detta gjorde att man missade början av den förbokade tiden, men eftersom det inte kom någon efteråt körde man på lite längre.

Efter avklarat lir och en hederlig skolomklädningsrumsdusch var det matchdags. Den medhavda ölen hade knappt påbörjats, bara Turisten och Daloo som känt sig manade, så därför gömdes ölen i en buske på klassiskt EA-manér. Matchen var kanske ingen jätteupplevelse, men den bjöd på kamp. Wimbledons anfallare Akinfenwa var dock en upplevelse, en jätte på planen.

På kvällens meny stod det pubcrawl och Cluedo. Två år efter det senaste besöket i Wimbledon Village var det dags igen att ge sig på Wimbledon 8, fast denna gång i ett lugnt tempo där fokus skulle ligga på Cluedon. Det var återigen buss som gällde för transporten från fotbollen till Wimbledon Village. Utanför arenan rörde sig trafiken i snigelfart, och så även bussen. Som tur var fanns ju den gömda ölen, vilket gjorde att resan kändes lite behagligare! Det var dock inte tillåtet att dricka på bussen, detta brukar dock inte bekymra rutinerade diskreta öldrickare som EA-deltagarna är. På bussen fanns dock övervakningskameror, vilket innebär att man kanske ska passa sig lite. Det fanns även en liten TV som visade vad kamerorna på bussen visade. Denna växlade mellan de olika kamerorna i en loop, där varje kamera visade ett par sekunder i stöten. Med antagandet att chauffören såg samma slinga passades det på att dricka när de kameror som inte var riktade mot EA-deltagarna visades. Hela denna episod måste ha sett ganska komisk ut, när fem personer under en ganska lång period dricker synkroniserat. Enligt bussen normala rutt skulle man vara tvungen att gå en bit till första puben, men det slumpade sig så att bussen tvingades köra en alternativ färdväg och stannade precis i närheten av den första puben, bingo!

När upplösningen av Cluedo-tävlingen var nära lyckades Boch att nollställa spelet och det fick börja om från början. Clit hade lite planer på att besöka hundkapplöpning, men då Cluedon fick börja om fick detta skippas. Det behövdes också käkas lite, och det blev en runda Curry i Wimbledon.

Den som pressade sig hårdast denna pubcrawl var Turisten, som tvingade i sig sin sista pint medan de flesta andra lämnade den åt sitt öde. Detta fick dock turisten betala för genom att vara nere för räkning. Men efter en och annan spya var han dock på banan igen! En kort taxiresa senare var man tillbaka hemma hos Clit. Föregående natt var det den officiella EA-tärningen som avgjorde sovplatsfördelningen, denna natt kördes omvänd ordning mot första natten för att göra det så rättvist som möjligt. Detta gjorde att HawkEye kunde välja egen säng och Pregnant snodde åt sig mysplatsen hos Clit. Turisten roffade därefter åt sig soffan och Daloo fick luftmackan, som faktiskt var hel detta år!



Resultat öltävlingen dag 2

Drucken öl
Clit: 5.93 l
Daloo: 5.23 l
Pregnant: 5.23 l
Boch: 5.24 l
Tourist: 6.09 l
HawkEye: 0.0 l

Straff
Pregnant: 0.20 l

Ställning
1. Tourist 13.50 l
2. Daloo 11.78 l
3. Clit 11.63 l
4. Pregnant 11.07 l
5. Boch 10.97 l
6. HawkEye 0.0 l



Bilder


Turisten skötte diskandet på morgonen.


Flingor, fluffigt bröd, midget gems och lite coca, vad mer behöver man till frukost?


Pregnant och Boch är laddade för fotboll.


Tyst minut innan mathen mellan Wimbledon och Wycombe drar igång.


I League 2 är det tillåtet att ha ståplats; de e´ najs!


På topp i Wimbledon spelade Akinfenwa, det är vad man brukar kalla för det tunga artilleriet.


Som alltid var vädret kalas i England.


Bussen från fotbollen till pubcrawlen gick i krypfart, men stämningen var trots detta god.


Bocken var förväntansfull inför pubcrawlscluedon...


...liksom Tourist och Clit.


Ölvalet var fritt under pubcrawlen, till skillnad mot sist det då det var W16.


Turisten försökte se ut som en inföding med sin basker.


På grund av Bocken blev Cluedon längre än den hade behövt vara, kanske var det därför som Pregnant blev lite uttråkad.

 

© Engelska 2020