Dag 3 - Sammanfattning och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Andra dagens bakfylla var ingenting emot den tredje dagens. Det var ganska tungt för deltagarna att ta sig upp ur sängarna. Speciellt Urin led, men för honom var det nog inte bara alkoholen som var problemet, utan även kaffeabstinensen. Precis som vanligt när det vankades långresa i England stektes det hamburgare och packades med. Givetvis togs även mängder med öl med.

Tåget till Liverpool avgick från Euston station, och för att komma dit fick man åka tunnelbana. Bochen bodde hemma hos sig och hoppade på tunnelbanan långt tidigare, och med tanke på att tunnelbanetågen är ganska långa och går ofta var det ganska oväntat att övriga deltagare skulle springa rakt in i den vagn som Bochen befann sig. Som vanligt när det gäller Engelska och tågresor var tiden knapp, men precis som vanligt hann man med tåget.

Tågresan ägnades åt att dricka öl och spela top trumps. Tåget var ett riktigt expresståg, därmed var det lite oväntat att det skulle stanna i metropolerna Stafford och Runcorn. Framme i Liverpool är tiden återigen knapp, vilket var väntat eftersom sömn efter gårdagens fest hade prioriterats vid biljettbokningen. Därför blev det en taxi ut till Anfield, och det verkade vara en rutinerad herre som körde denna taxi. På små och skumma gator tog han oss nämligen snabbt och smidigt till Anfield. Bakfyllan hade fortfarande inte släppt riktigt, och därför var inte all öl uppdrucken. Denna gömdes därför i ett buskage i intilligande Stanley park. För att få upp stämningen hade en flaska med Jammin och rom medtagits. Denna skickades laget runt innan matchstart, tills den tömdes.

Matchen var kanske inte jättemycket att skriva hem om, speciellt inte eftersom platserna var sådär (se video nedan). I pausen passades det på att fukta struparna med en öl, men denna dracks upp för långsamt, vilket gjorde att man missade början av andra halvlek och speciellt när Suarez gjorde 1-0. Matchen slutade till slut 3-0.

Efter matchen togs en sightseeing-runda runt Anfield, innan den gömda ölen och burgarna hämtades. Det fanns inte särskilt många öl kvar, men däremot hamburgare. Därför fick dealen bli, Burger or Beer! Evertons hemmaplan Goodison Park är belägen på andra sidan Stanley Park, och därför passades det på att besöka denna också. Clit hade därefter planerat ett besök på en kulturellt relevant plats, det visade sig vara The Cavern Club, en legendarisk pub/klubb i Liverpool. Den var belägen i en källare och hade en väldigt trevlig karaktär. Väggarna var täckta av klotter och det spelade liveband mest hela tiden.

Inför hemresan inhandlades det mängder med öl, vilket behövdes eftersom det nu inte var ett expresståg som väntade... Tiden på tåget spenderades genom att spela top trumps, singla slant och finns i sjön. Halvägs hemma i London genomfördes ett pitstop i Birmingham för tågbyte. Givetvis inhandlades mer öl. Under detta stoppet försvinner Pregnant, och det börjar bli lite spännande när avfärdstiden för tåget närmar sig och han inte dyker upp! Tåget hem gör ett uppehåll i Canley, där Clit och Boch bodde förut. Väl framme i London återstod sen bara att ta tuben hem och sova.

Resultat öltävlingen dag 3

Drucken öl
Clit: 6,58 l
Da Bock: 8,66 l
Daloo: 7,22 l
Urin: 5,42 l
Pregnant: 4,80 l
Junior: 0,00 l

Straff
Urin: 1,00 l
Da Bock: 0,80 l
Pregnant: 1,20 l
Clit: 0,80 l
Daloo: 0,20 l

Ställning
1. Daloo 18,22 l
2. Boch 17,05 l
3. Clit 16,23 l
4. Urin 14,46 l
5. Pregnant 12,22 l
6. Junior 2,58 l

Total mängd drucken öl efter 3 dagar
87,56 lFilmklipp


Platserna på Anfield var sådär.


Anfiled och Goodison ligger ganska nära varandra.Bilder


Urin har nyss missat att stegen stack ut från bilen och gått rätt in i den. Detta upplevdes som väldigt lustigt av övriga.


Så här borde han ha gjort.


Jammin med rom, hamburgare och öl: Allt som behövs för en lyckad Liverpool-resa.


Ivaross åkte på niten att få dricka Tesco Bitter 2,1%.


Top trumps på tåget.


Burgarna smakade kalas.


Hela Engelska var på G i Liverpool...


Anfield i bakgrunden.


Jammin och bira innan matchen.


Match mellan Liverpool och Wigan.


Det gäller att passa på när man är på Anfield.


Även Goodison Park besöktes.


På avdelningen hur många Engelskamedlemmar får man in i en telefonkiosk.


Bocken Hade ett antal ragg på gång.


The Cavern Club, ett ställe med kulturhistorisk relevans.


Öl för hemresa inhandlad.


Pitstop i Birmingham = ölförrådet påfyllt.


Ivaross nya karriär?

 

© Engelska 2020