Dag 3 - Sammanfattning och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Planen för dagen var att gå på tennis i Wimbledon. Varje dag under tävlingen finns möjligheten att komma in om man är på plats i den officiella kön tillräckligt tidigt. Runt klockan 06.00 var därför väckarklockan ställd, men då vädret var kasst (ingen tennis om det regnar) och Andy Murray skulle spela (extra många som köar tidigt) togs beslutet i ett ölråd att skjuta upp Wimbledon. Detta var förmodligen ett bra beslut med tanke på gårdagens ölhinkande under cricketen.

Många timmar senare blev det faktisk uppstigning, och med en hel dag över till annat beslutades det att försöka avklara så många grenar som möjligt i tiokampen. Först ut blev darts på den speciella dartspuben Porter's Lodge. När denna tävling var avgjord bar det sedan iväg mot en annan pub för biljard. Och därefter styrdes stegen mot Café Kick och avslutningen i fotbollsfussballen.

Det var nu kväll och dags för käk, och eftersom man var i närheten av Brick Lane var det curry som gällde. Första inkastaren man stötte på kom med en tillräckligt bra deal för att Engelska skulle nappa! Inget man väntat sig direkt. Stället hade dessutom någon form av samband med Master Chef, något som man skröt om med stora banderoller. Med tanke på maten som bjöds kan man dock fundera vilket sambandet var, kanske visade de bara programmet på TV? Maten smakade som vanligt kalas, förrätten blev för vissa dock något stark då Bochen bad om att få sin extra stark, och då fick givetvis alla andra som beställt just denna rätt också det... Bochen hävdade dock bestämt att det inte var starkt. Kvar på dagens program stod nu endast Boxningsbowlingen och som vanligt avgjordes detta på Elephant & Castle. Dagen avslutades därefter relativt tidigt, för att man skulle orka med att gå upp tidigt inför Wimbledon dagen efter.Resultat öltävlingen dag 3

Drucken öl
Clit: 5,50 l
Urin: 5,50 l
Daloo: 5,50 l
Pregnant: 5,79 l
Boch: 5,22 l
Tourist: 5,79 l

Straff
Inga straff!!!

Ställning
1. Tourist 16,91 l
2. Boch 16,19 l
2. Daloo 16,05 l
4. Urin 15,17 l
5. Pregnant 15,15 l
6. Clit 14,83 l

Bilder


Dagens första gren var darts.


Agendapunkt nummer 2 var biljard.


The Shard, EU:s högsta byggnad. (Europas högsta byggnad är Mercury City Tower i Moskva, The Shard var dock högst i Europa fram till November 2012)


Överläggningar inför transporten mot nästa gren: Fotbollsfussball.


Curry på Brick Lane.


Bochens mat var inte stark.


Dagens sista gren var boxningsbowling.


Turisten var strålande nöjd, frågan är om det var med bowlandet eller något helt annat.

 

© Engelska 2020