Dag 3 - Sammanfattning och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Dagen började ganska segt på en del håll, vilket kanske inte var så värst konstigt med tanke på gårdagskvällens pubcrawl. På agendan stod ett besök på Café Kick och fussballturneringen. Clit var dock sugen på att åka till Bermondsey och besöka de mikrobryggerier som finns där, och genomföra en minicrawl. Med tanke på att det handlade om öl fick han med sig övriga deltagare på denna plan.

Eftersom det var söndag var inte alla bryggerierna som fanns där öppna, utan det var bara tre stycken som tog emot besökare. Samtliga låg i lokaler som låg precis under ett järnvägsspår, och hela området kändes genuint engelskt. Till skillnad mot den vanliga EA-ölen, dvs. som Carlsberg och Fosters, var ölen här väldigt stark, man skulle kunna kalla den för Rock ‘n roll-bärs. Ölen smakade dock superbt, med betydligt mer karaktär än en vanlig massproducerad lager.

På ställe nummer ett satts en bänk sönder, en klassisk öltältsbänk. På nästa ställe fanns det möjlighet att ta en avsmakningsbräda, som innehöll tre stycken tredjedels pints. En av de tillgängliga ölsorterna var en sur öl, vilken bartendern varnade för kanske inte skulle falla EA-deltagarna i smaken. Clit hade planer på att betta på att Daloo inte skulle gilla den, men det var tur att han inte gjorde det då Daloo tyckte att den var riktigt god och fräsch.

Sista stället hade förutom egen produktion av öl även lokaler för att man skulle kunna brygga sin egen öl där. Till Clits stora lycka fanns det på detta ställe även ett fussball-bord som användes för att spela fussballturneringen.

Nu började klockan närma sig tid för avfärd hemåt för EA-deltagarna. Innan dess hanns dock en runda på en matmarknad med, där man kunde vraka i olika sorters mat. Clit körde t.ex. på klassisk engelsk mat och Daloo på tysk curry-wurre. Men därefter var det dags att stänga årets EA, den tionde i ordningen.

Pregnant, HawkEye, Tourist och Daloo skulle flyga från Luton, och fick åka tåg dit. Det var lite meckigt att ta sig dit, eftersom man var tvungen att både åka tåg och buss. Själva flygplatsen var ganska liten och kändes ganska trång. Pregnant åkte fast i säkerhetskontrollen och fick sina väskor undersökta, vilket han inte gillade ett dugg. Väl framme vid gaten tvingas de som hade kabinväskor, dvs. alla utom turisten, att ha dem i bagageutrymmet då utrymmet inne i planet var fullt. Detta uppskattades inte… Något annat som inte uppskattades var att tågen från Kastrup mot Skåne (som vanligt) var försenade. Under den halvtimme som man stod och väntade på perrongen hann det gå inte mindre än fyra tåg i den motsatta riktningen… Till slut lyckades dock alla att ta sig hem, men med Skånetrafikens hjälp tog det åtminstone en timme längre än det egentligen skulle behövt att ta.Resultat öltävlingen dag 3

Drucken öl
Clit: 2.09 l
Daloo: 1.71 l
Pregnant: 1.71 l
Boch: 1.78 l
Tourist: 2.04 l
HawkEye: 0.0 l

Straff
Inga straff!!!


Bilder


Mer midget gems inhandlades på söndagsmorgonen!


Turisten fortsatte sin tjänstgöring som diskare.


Morgonens höjdpunkt var damlandskampen i bowls mellan Wales och England.


Matchen följdes med stort intresse från soffan.


Vädret denna söndag var som alltid i England; soligt och fint.


Första stoppet på dagens minicrawl: Brew by numbers.


Turisten, som brygger en del öl själv, gillade vad han fick se.


Onda ögat mot fotografen?


HawkEye drack ingen öl utan satsade på en äppelhistoria.


Bochen tyckte att det var najs!


Clit är spänd på att smaka den sura ölen.


Är Pregnant fortfarande bakis? Att döma av bilden är det mycket möjligt att så är fallet.


Ingången till den tredje puben på crawlen var ganska anspråkslös!


Men innandömet var rustikt och rejält.


Fussballtävlingen avgjorde på den tredje puben.


Bochen hade bra fussballform.


Bochen hävdade att den här ölen var tillägnad honom.


En nyttig och näringsriktig måltid intogs efter crawlen.


HawkEye satsade på en liten kaka efter maten.


Såhär ser man ut när årets England Away närmar sig sitt slut.


Klassiskt practical joke.


Nivån på klotter varierar ganska rejält...

 

© Engelska 2020