Dag 4 - Sammanfattning och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Höjdpunkterna den fjärde och sista dagen under EA12 var många. Den första var fotbollsmatchen mellan Millwall och Leeds i the Championship. Millwall är välkända för att våldsamma fans, och Leeds supportrar är inte mycket snällare. En laddad match var med andra ord att vänta. Dagen började med cyjkling från Clit till London Bridge, där Bochen och Junior, som gjorde sitt andra gästspel denna EA, anslöt. En pint hanns med innan det blev buss ut mot The Den och matchen. Våra platser var kalasbra, mitt på långsidan, mitt bland hemmafansen. Stämningen här var lite annorlunda en genomsnittsmatchen. Svordomar haglade konstant och stämningen gentemot bortfansen var ganska hätsk. Med tanke på stämningen hölls det igen med fotandet, för säkerhets skull! Platserna var numrerade stolar, men det brydde sig folk inte om, utan man ställde sig där man ville. Detta drabbade oss genom att våra platser var upptagna efter den obligatoriska ölen i halvtidspausen. Det var inte direkt läge att be folket på våra platser att flytta på sig, så det var bara att välja närmast lediga plats.

Efter matchen, som slutade med en 1-0-seger till Millwall, blev det en promenad mot närmsta färdmedel som kunde ta oss in mot city igen. Det visade sig vara Overground, och på vägen dit hanns det med lite billig burgare från ett mobilt gatukök. På schemat stod nu fussballturneringen, som Urin dominerade totalt.

Efter fussballen var det dags för käk, och som EA-traditionen bjuder stod det indiskt på menyn, dvs. ett besök på Brick Lane. Efter en del dealande lyckas Clit förhandla sig till 3 pints + mat för 15 pund, vilket får anses vara ett schysst pris. Som vanligt var det inte Kobra som serverades, snarare Carlsbergburkar upphällda på glas.

Sista delen av kvällen var vigd åt bowling och boxning, vilket genomfördes på Elephant & Castle. Dagens deal blev 3 rundor bowling på gemensam bana, vilket tog en del tid, men ökade på spänningen! Tävlingen avgjordes i den absolut sista slaget, då Clit med en poängs marginal lyckades passera Boch. I boxningstävlingen var sen Clit snornära att slå rekord, och därmed kamma hem ett slumpmässigt pris mellan 50 pence och 50 pund! Men det var som sagt bara nära.

Efter bowlingen och boxningen återstod det mindre än en timme av öltävlingen, som avslutades hemma hos Clit. Bochen hoppade dock detta och tog tuben hem, medan övriga toc en kort cykeltur hem till Clit. Där väntade lite birka (rom & cola för Clit) och en jobbig väntan på tolvslaget och fripissande!

Dagen efter väntade hemfärd för deltagarna från Sverige, och jobb för de i England boende. Resans stora miss utspelade sig under hemresan. Det visade sig att Urin köpt flygbiljetter till fel dag, vilket upptäcktes när han försökte boarda planet... Som tur var lyckades han få biljetter till ett av kvällsflygen hem, vilket innebar många timmars dödtid på Gatwick och ett djupt hål i plånboken.

Resultat öltävlingen dag 4

Drucken öl
Clit: 6,08 l
Da Bock: 5,48 l
Daloo: 6,36 l
Urin: 6,36 l
Pregnant: 5,92 l
Junior: 0,33 l

Straff
Urin: 0,20 l
Pregnant: 0,80 l
Clit: 0,40 l

Ställning
1. Daloo 24,58 l
2. Boch 22,53 l
3. Clit 21,91 l
4. Urin 20,62 l
5. Pregnant 17,34 l
6. Junior 2,91 l

Total mängd drucken öl efter 4 dagar
118,09 lFilmklipp


Millwall har precis gjort 1-0.Bilder


Junior gjorde sitt andra gästspel denna EA för att kunna hänga med på matchen Millwall-Leeds.


The George, första puben på Monopoly pub crawl.


Framme vid the Den.


Fotboll, Millwall-Leeds.


Vädret var kalasbra under matchen.


Det var hätsk stämning mellan de olika lagens supportrar.


Lite teflonande på tåget in mot city.


Fussball på Cafe Kick.


Kommentarer överflödiga.


Curry på Brick Lane I.


Curry på Brick Lane II.


Dags för bowling och boxning i Elephant & Castle.


Pitcher!


Cykling hem till Clit.


Chill avslutning på öltävlingen.

 

© Engelska 2020