Dag 4 - Sammanfattning och bilder

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Stora farhågor fanns om att söndagen skulle bli en bakisdag av stora mått. Så blev det också delvis. Värst däran verkade Bocken vara, och han dök inte upp alls under dagen. Även Clit led en del, men han mådde nog bättre än han egentligen förtjänade. För övriga var det inte särskilt illa alls.

Efter lugnt morgonhäng där Clit bl.a. spöade Turisten i TV-spelscricket styrdes kosan mot den lokala biljardpuben. Bordet var ledigt denna söndag, men inte särskilt länge då det var bokat av ett lokalt fotbollslag. Ett par frames biljard hanns dock med, och givetvis en varsin pint.

Planen med dagen var att hinna med Fusball, och Clit hade spanat in en rockpub i Clapham Junction för detta. Väl framme vid den visade det sig att den inte var öppen, med andra ord lite fel i planeringen… Snabbt gjordes planerna om och deltagarna satte sig på ett tåg mot Shoreditch och den klassiska Café Kick, där tidigare upplagor av Fusballen avgjorts. Eftersom tågresan var ganska lång inhandlades lite burkbärs som kunde avnjutas under resan. Clit avstod sin burk, och den av Tourist, Pregnant och Daloo som drack snabbast fick därför en bonusburk. Föga förvånande var det Burkbärskungen Tourist som fick den extra burken.

Efter förrättat ärende och avslutad fusballturnering var det tåget tillbaka till Clapham Junction som gällde, givetvis med lite burkbärs till resan. Väl framme letades det lite efter en pub med biljardbord i första hand, och en med TV som visade United-Chelsea i andra hand, men biljardbord hittades inget och pubarna som visade matchen var knökfulla. Det satsades istället på en lite lugnare pub utan fotboll, men där man å andra sidan fick ett bord att sitta ner vid. Det återstod nu endast en timme innan årets EA skulle ta slut. Tiden ägnades åt att spela top trumps och att spurta i öltävlingen. Exakt öltävlingsresultat var okänt, men man var relativt säkra på att Pregnant var i ledningen före Tourist. Tourist hade under dagen hämtat in två burkbärs från tågresorna, och drev nu upp tempot för att kunna gå förbi. Pregnant tänkte dock inte låta honom gå förbi utan fight. De triggade därför varandra till att köpa den ena biran efter den andra, och det slutade med att de halsade varsin halvpint bara sekunder innan tävlingen avslutades. Clit och Daloo kunde bara häpet se på…

Efter att öltävlingen stängts återstod endast hemresan. Clit for hemåt medan Daloo, Tourist och Pregnant tog första bästa tåg mot Gatwick. Tåget var knökafullt och det blev ståplats hela vägen till flygplatsen. På flyget hem gjordes en preliminär uträkning av resultatet i öltävlingen, och för första gången någonsin blev det alltså Pregnant som segrade!

Bilder


Dagen efter pubcrawlen var det en gnutta slitet på sina håll.


Dagen utnyttjades till att avsluta tävlandet, t.ex. i biljard.


Det blev en lång tågresa till Shoreditch för att kunna spela Fussball.


Pregnanr och Turisten är sjukt nöjda efter sin spurt i öltävlingen.

 

© Engelska 2020