Sammanfattning dag 1 (Onsdag)

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

England Away 2011 började som alltid med den traditionella förfesten. På programmet stod traditionell bönpizza och visning av den så kallade alkisfilmen. Årets bönpizza fick som specialingrediens jalapeño (men Bocken hade förmodligen inte tyckt att den vat stark), och knådningen stod Daloo och Urin för. Clit anslöt senare, men han vågade sig inte på ett smakprov av pizzan. För första gången någonsin var streamning av alkisfilmen förberedd, detta för att Tourist skulle ha möjlighet att se den från jobbet. Detta projekt fick dock avbrytas i sista stund då turisten fick arbetsuppgifter att syssla med istället. Efter förfesten bar det av mot Kastrup med tåg, där avnjöts det givetvis öl. Clit fick efter en bitter förlust i en runda top trumps nöja sig med en simpel Royal Red...

Väl på Kastrup mötte turisten upp med dansk husmanskost, dvs. grön pilsner och Haribo-godis. Ett tåg därefter anlände även Pregnant och resenärerna var därmed samlade. Inne på terminalen blev det givetvis mer öl i väntan på flyget, snålhet gjorde dock att det fick bli varm istället för kall öl! Vid påstigningen av planet delades deltagarna in i två grupper: Den typiskt svenska som ställer sig i en kö så fort sådan finns, till denna grupp hörde Tourist och Daloo. Den andra gruppen utgjordes av resten, som spenderade tiden sittandes medan kön till ombordstigningen tunnades ut. Man skulle kunna tänka sig att de som satt ner och väntade "tjänade" mest, men icke, då de väntade för länge fick de inte möjlighet att gå till flygplanets bakre dörr och därmed fick de ta sig igenom hela planet för att nå Engelskas platser längst bak i flygmaskinen, kruxet med detta är att man då måste ta sig förbi alla som står och plockar i sitt bagage de nyss lagt upp i förvaringsutrymmet uppe vid taket... Flygningen utnyttjades till att lotta tävlingarna i darts, biljard och straffläggning. Seedningen gjorde att det inte bildades några direkta dödsgrupper, vilket skedde under EA2010.

Väl framme på Gatwick väntade den sedvanliga promenaden från gate till ankomsthall. Två minnesvärda händelser inträffade under denna promenad. Den första var att Clittan missade att trappen på ett specifikt ställe, följden blev att deltagarna fick gå runt, runt, runt och lite till runt, dvs. man åkte på en rejäl omväg. Detta kan tyckas oerhört orutinerat av en van resenär som Clit... Den andra var att Urin och Daloo skulle försöka ta en genväg genom passkontrollen, då de med sina nya pass med chip skulle kunna ta sig igenom den automatiska kontrollen. Kön här var kortare än för de som gick genom de vanliga bemannade båsen. Men icke, genväg blir ofta senväg, och så även här... Dagens stora överraskning mötte sedan upp i ankomsthallen, där fanns nämligen Bocken, med öl dessutom! Detta gjorde att öltävlingen kunde öppnas redan på Gatwick!

Med tåget bar det sedan in mot centrala London. Årets första officiella Top Trumps-runda avhandlades under färden, och de för året nya korten introducerades. En kort resa i tunnelbanan hanns även med innan Clit slog upp dörrarna till sin enkla boning. Då clittan inte fyllt ölen med kyl var prio ett att handla just detta, tillsammans med övriga förnödenheter. Detta gjordes med en tur till Tesco och efter denna fylldes kylen till max. Clit hade därefter planerat med en välkomstpint på den lokala puben, innan han hann med att berätta detta hade övriga deltagare dock knäckt en varsin av den nyinköpta burkölen. Återstoden av kvällen spenderades sedan på de lokala pubarna och avslutades med burköl hemma framför TV:n. Den mest minnesvärda händelsen var att Urin och Daloo satsade på ett "clean sheet", dvs. ingen pissenotering för hela dagen. Detta slutade dock illa, Urin var den första som drog på sig pissestraff och Daloo var ganska nära att göra detsamma.

Öltävlingen inleddes som tidigare nämnts denna dag och resultat från denna dags tävlande återges nedan. Som resultaten visar blev det en relativt hård start, med tanke på att Tävlingen inte startade förrän på kvällen då flyget anlände. Tättrion lyckades dock hålla jämna steg och det är rejält dukat för en jämn tävling.

Resultat öltävlingen dag 1

Drucken öl
Tourist: 3,90 l
Clit: 3,90 l
Urin: 3,90 l
Daloo: 3,90 l
Pregnant: 3,46 l
Da Bock: 3,02 l

Straff
Urin: 0,20 l
Da Bock: 0,20 l

Ställning
1. Tourist 3,90 l
1. Clit 3,90 l
1. Daloo 3,90 l
4. Urin 3,70 l
5. Pregnant 3,46 l
6. Da Bock 2,82 lFilmklipp


Öppningen av årets öltävling (som vanligt lite av ett fiasko...)Bilder


Årets bönpizza var smaksatt med bland annat jalapeño och grön paprika.


Smaskens!


Clit har nyss insett att han måste klämma en Royal Red, då blir man så här glad.


Turisten bjöd på dansk pilsner då deltagarna anlände med tåget till Kastrup.


Pregnant skiner upp när det bjuds på dansk pilsner!


Turisten: "Så här många liter öls ska jag dricka idag", riktigt så många blev det dock inte.


Ordförande Clit går igenom programmet för årets England Away.


Urin spanar in återvinningsfaciliteterna.


Kall öl var dyrare än varm öl inne på Kastrup, därför blev det givetvis den varma ölen!.


I väntan på flyget.


Lottning av kommande tävlingar på G. I brist på annat fick en spypåse duga som protokoll.


Clit var något laddad inför lottningen!


Lottningen på pränt. Bland annat så väntar en tung match i straffläggningsgruppspelet mellan 2007 års etta och tvåa, Daloo och Da Bock.


Sol i England när man landar finns ju bara inte!


Bocken var på plats på Gatwick. Med sig hade han en väska med öl!


Bocken var på ett strålande humör då han tog emot.


Öltävlingen öppnas i ankomsthallen på Gatwick.


Öl nummer två i öltävlingen avnjöts på tågstationen London Bridge.


Årets första blodvite drabbade turisten.


Dazzig deal!


För de flesta var inhandling av öl viktigast, dock inte för Pregnant!


Bra sammanfattning av inköpen: Öl, bönor, öl, mjölk, öl och chips.


Bocken laddar kylen.


Clit i väntan på att beställa årets första runda med pints.


Urin i färd med att lovprisa ölen.


Fint ska det vara!


Två olika inställningar till öltävlingen! Turisten gick in i tävlingen med stort allvar.


Skål!


Mitt på bordet syns blocket där alla öl bokförs.


Öltävlingen avslutades för dagen kl 02:00, väntan fram till detta klockslag var sjukt jäsig.


Urin stod för underhållningen hemma hos Clit på kvällen med lite discodans.

 

© Engelska 2020