Sammanfattning dag 4 (söndag)

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Söndagen innebar livefotboll, och i år var det återigen championship på programmet, då vi som sagt inte lyckades lägga vantarna på biljetter till någon Premier League-match. Men inte var vi missnöjda för det, detvar nämligen sista omgången, och bortalaget i vår match, Sheffield United, hade chansen att ta steget upp i Premier Leauge, vid seger och och att resultaten gick deras väg. Detta innebar att det var mycket fans från Sheffield på plats, och stort intresse i övrigt, så att Selhurst Park nästan var fullsatt. Men om vi backar lite så inleddes dagen tidigt, för Clit åtminstone, för övriga var det en normal morgon. En tur med spårvagn och buss senare fanns vi på plats utanför Selhurst Park. Det första vi ser är tre stycken limousiner, förmodligen för Sheffieldlirarna om de går upp. Kring arenan är det annars gått om folk, många av dem är muppar, dvs. utklädda i diverse skepnader. Muppigt, men bidrog till trevlig stämning. Stämning var annars något som vi eftersökte, och vandrade därför iväg til den pub där bortafansen samlats, tillika den lokala Wetherspoons-puben. Där var det drag! Mittemot låg en hamburgeria där vi passade på att mätta magarna innan matchen, där serverades vi något så exotiskt som friterade burgare. Matchen blev en kul historia, mycket beroende på det enorma bortaföljet som fyllde en hel långsida, och vi var placerade ganska nära, lågt på ena kortsidan. Tyvärr fick vi inte uppleva några mål, och det blev inget avancemang för Sheffield.

Efter matchen bar det iväg till London. Clit hade lovat oss att vi skulle få se på mupparna, med höjdpunkter såsom robotmän, levande statyer och balkanband. Tyvärr fanns det inga robotmän på plats, men övriga utlovade fanns där, och de var muppiga! På vår promenad längs Themsen passade Urin på att krita ut "Heja BoIS" på flodbädden, för att hjälpa randigt i bortamatchen mot FC Trollhättan. Detta verkade hjälpa, då BoIS lyckades kvittera Trollhättans 1-0-ledning. Kvällens mål var att besöka Brick Lane och käka indiskt. På vägen dit passerade vi sevärdheter såsom Ollonet, The Globe, Tower Bridge, Towern och Gurkan. Väl på Brick Lane blir vi överfallna av indier som vill att vi ska käka på just deras restauranger, och de lockar oss med erbjudande efter erbjudande. Det vi fastnar för är slutligen ett som ger oss 10% rabatt på maten och två gratis biror var. MAten smakade utsökt, och biran likaså. Därefter bar det hemåt, efter ännu en händelserik dag. Dagen efter skulle dock också bli händelserik, tiokampen skulle avgöras. Söndagen innebar inte så mycket avklarade grenar, utan det mesta hade sparats till måndagen, spännande var ordet!

Bilder


Urin var laddad inför matchen.


På vägen till spårvagnsstoppet fick vi bevittna lite cricket.


Alla bussar går till Crystal Palace! Engelska gjorde dock misstaget att knäcka en varsin bira precis innan bussen kom, och då ingen bira fick medtagas in på bussen fick vi snällt vänta på nästa.


Fansen kunde skådas i Croydon.


Najs hus!


Första skymten av Selhurst Park.


Sheffields limousiner.


Alla vägar bär till Selhurst Park.


I anslutning till arenan låg ett schysst ställe att handla bira på.


Bodarna man hämtade ut biljetter i var något provosoriska...


Muppar i massor syntes kring Selhurst Park.


Ännu fler muppar.


Och ännu fler.


Sheffieldfans syntes överallt.


Läran BoIS sprids visst även i England.


Ännu fler muppar...


Bortaklacken.


Vy över Selhurst Park.


Engelska följer spänt matchen.


Öl på tåget in mot centrala London.


På tågresan skymtade vi The Den, Millwalls hemmaplan.


Waterloo station var en mäktig syn.


Clits favoriter, balkanbandet.


En levande staty.


En självspelande gitarr.


Alien!


Det muppigaste, cyklande ödlor...


Klassikern, mannen utan huvud.


Kalasväder i London.


Ett par läderbyxor som ständigt låg steget före oss.


Kanske finns det ännu kvar på Themsens botten.


Clit jublar över Pärs kvitteringsmål mot Trollhättan.


Vackert, eller hur?


Tower Bridge.


Undrar varför denna byggnad är känd som ollonet...


Towern i förgrunden, Gurkan i bakgrunden.


Dags för indiskt käk.


Pregnant har kanske för en gångs skull lyckats med att dra en kul vits? Eller kanske inte...


Indiskt käk är najs, undrar om det är därför bilden är suddig?


Att sno Pregnants mat är aldrig förlåtligt!
 

© Engelska 2020