England away 2007, dag 3

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Detta var den stora sportdagen, eftersom det var idag vi själva utövade en massa sporter. Stärkta av den lugna gårdagskvällen kom vi upp tidigt och tog bussen till universitetsområdet, där både Clit och Bock pluggar, innan avgång hanns dock tredjeplatsmatchen i darten att avgöras. Då vädret var soligt och varmt såg vi till att det första vi gjorde var att inhandla en låda öl. På vägen bort mot fotbollsplanerna kollade vi upp möjligheten att hyra cricketutrustning, och till vår besvikelse får vi veta att all utrustning redan är uthyrd. Allt hopp är dock inte ute, eftersom det kan hända att grejerna återlämnas till senare på dagen.

Väl framme vid fotbollsplanerna avgjordes straffsparksläggningen, se kommande separat artikel. Därefter körde vi lite träning av vårt eget fotbollslag, spelet övertygade dock inte speciellt mycket. Tydligen var det dock tillräckligt avskrämmande för ett gäng lokala förmågor, som hellre gick hem än mötte oss i en match. När vi väl tröttnade på fotbollen var det dags för rugby. I år hade vi lyckats lägga vantarna på en riktig rugbyboll, 2006 fick vi nöja oss med en amerikansk fotboll. Jag vet inte om det var ödet, men i år fick vi nöja oss med en amerikansk fotbollsplan… Underlaget var gräs, men det växte upp ur torkad lera vilket gjorde planen stenhård. Inte minst DaLoo fick känna på detta då han offrade sig för att försöka göra ett försök. Bristande intresse hos delar av deltagarna gjorde att det inte blev särskilt mycket lir. Lite sparkande och en heads-up-match mellan Clit och DaLoo hanns dock med.

Med rugbyn avklarad hoppades väl valda delar av oss på att cricketutrustningen nu skulle vara ledig, och till stor glädje visar det sig att så är fallet. Vi sätter genast igång och lirar, entusiasmen var betydligt större än spelkvaliteten. Tyvärr tvingas vi dock lämna tidigare än planerat då det visar sig att vi inte kan få tag på någon mat, det började bli länge sen frukost… Dessutom kom några indier och ville ha planen, och då de tar cricket på väldigt stort allvar kändes det bäst att inte stå i vägen.

Tilbaka i Leamington såg vi till att avgöra pokerturneringen innan vi styrde kosan ut mot en pubrunda. Här passade de flesta på att bjuda laget runt, som krävs för att oerhört få poäng i öltävlingen. Under kvällen avgjordes även ölhävningen under oerhört dramatiska former. Vi undvek dock att dricka för mycket, då morgondagen innehöll resans huvudnummer: resan till London och Premier League-matchen Charlton-Sheffield.
 

© Engelska 2020