England away 2007, dag 5

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 22

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Tiden går snabbt när man har roligt sägs det, och det kan jag verkligen instämma i. Hux flux var det nämligen söndag och Englandsvistelsens sista dag. Gårdagen gjorde sig rejält påmind, och förklaringen till varför kom när Clit räknade ihop den druckna ölen. Det visade nämligen sig att samtliga druckit ungefär ett flak öl, dvs. ungefär 8 liter. Det var dock inget vi kunde hänga upp oss på, utan det var bara att köra igång igen, trots att det var sista dagen var den ju oerhört betydelsefull. Öltävlingen, bettingtävlingen, biljarden och bowlingen skulle ju avgöras. Efter en god lunch, som vanligt tillagad av Clit, bar det av med bussen mot universitetet, där det fanns billiga biljardbord. Efter att först ha beställt in en varsin pint drog sedan biljardtävlingen igång.

Efter avklarad biljardtävling bar det sedan iväg med bussen tillbaka till Leamington igen, och nu dags för resans stora kulinariska upplevelse, ett curry-house! Clit hade tidigare under kvällen sett till att boka bord på ett, men på vägen dit håller vi nästan på att gå till en av ställets konkurrenter som lockar med pound-a-pint! Väl inne på stället tvekar DaLoo på vad han ska beställa, Vindaloo eller inte Vindaloo. Efter avrådan från de mer erfarna Clit och Bock avböjer han dock (vilket han för övrigt ångrar rejält i nuläget). Efter mat och 5-6 öl är det så dags att dra vidare mot bowlinghallen. På vägen passerar vi en DaLoos favoritpubar, The Philler Tin! Någon pint där inne hinns dock inte med, då bowlingställets stängningstid närmade sig.

Öl under bowlingen hanns dock med, värst var Urin och Bock som beställde in 2 pints på en gång, rädda för att baren skulle stänga innan de hunnit sänka den första! Väl färdiga med bowlingen väljer Clit och Pregnant att försöka sig på en genväg hem, det visar sig dock bli en ordentlig senväg… Efter att ha gått en hel oändlighet, kändes det som i alla fall, inser vi alla att vi är vilse. Som tur är dyker det upp lite folk så att vi kan fråga om vägen. En gammal gubbe med en hund är även nära att mucka gräl med oss, undrar fortfarande vad han gick på… Mitt i allt tumult upptäcker Bock Akacia Road, och vill förtvivlat hitta nummer 29! Väl hemma hos Clit försöker DaLoo och Clit slå sina (o)kloka huvuden ihop och föra över lite foton innan hemfärden, detta misslyckas dock kapitalt…

Klockan 7 morronen därefter, efter endast ett fåtal timmars sömn, ringer väckarklockan och det är dags för hemfärd. Efter ett antal timmar på resande fot är vi tidigt på eftermiddagen återigen hemma i Sverige, och kan återigen se tillbaka på en lyckad Englandsresa.
 

© Engelska 2020