Ämne : Välkommen till Engelska

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 23

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Tillbaka till trådarna | Skriv i tråden | Visa alla inlägg

clit

Antal inlägg: 1946
Välkommen till Engelska 06-11-24 (20:26)
Västra bildades ju av att folk var missnöjda med situation på engelska läktaren, så det är väl knappast någon som tror att en flytt tillbaka är aktuell.
Lika lite är det aktuellt för vår del att flytta. Vi står på engelska så länge vi kan. Därför är en diskussion om vem som flyttar var onödig. På bortamatcher ser ja däremot inga problem med att alla står tillsammans, så att bästa möjliga tryck skapas.

 
forumadmin
 
Antal inlägg: 10
Re: Välkommen till Engelska 06-11-26 (18:36)
Det verkar som om ett inlägg fallit bort från den här tråden. Antagligen beroende på att en apostrof använts. Nästa forumuppdatering kommer förhoppningsvis att ta bort denna bugg.

 
Guest
 
 
Re: Välkommen till Engelska 07-02-12 (21:10)
Hur ställer nu Engelska sig till att B&W nya ordförande går ut och säger att hon kommer flytta till Västra? Kommer Engelska följa med eller stå kvar på långsidan?

http://hd.se/landskrona/2007/02/12/nu-sk...


/Casual support Landskrona 
clit

Antal inlägg: 1946
Re: Välkommen till Engelska 07-02-13 (22:33)
Först ett förtydligande som kanske bör repeteras, att vi kallar vår lilla supportergrupp "Engelska" är inte beroende på att vi normalt huserar på Engelska läktaren. Anledningen är snarare att vissa av oss (undertecknad inkluderad) är bosatta i England under större delen av året och att vi alla uppskattar Engelsk fotboll och dess mentalitet.

Angående B&W's uppmaning att flytta till Västra så är vi liksom många andra lite kluvna.

Å ena sidan tycker vi att det är tråkigt att höra att man verkar gett upp fajten på Engelska. Men å andra sidan så är vi positivt inställda till det ökade samarbetet mellan B&W och Västra (inte minst för bortamatchernas skull!). Vi är därför inte emot att "prova" en match eller två på Västra läktaren. Frågan vi debatterar just nu är huruvida vi bäst bidrar till bättre stämning på IP genom att så kvar på Engelska för att få igång alla "medgångssupportrar", eller genom att ansluta till Västra och hjälpa skapa ett rejält tryck. För det är väl vad det hela handlar om i slutändan, inte om vem som har rätt eller vilken klack som hörs bäst, utan om vad som är bäst för vårat BoIS.

Clit, ordf. Engelska

 
Guest
 
 
Re: Välkommen till Engelska 08-07-23 (22:42)
Hejsan ni är ett kompis gäng som gämt åker på borta matcher varför har det alldrig blivit av att ni har fixat Klistermärken så vi kan mära hella sverige med BoIS och egan klibbor ... tänk på det hade varit fett..

 
Guest
 
 
Re: Välkommen till Engelska 08-10-07 (15:59)
har ni lagt ner uppdateras inte på hemmsidan ?

 
daloo

Antal inlägg: 3586
Re: Välkommen till Engelska 08-10-08 (10:18)
Tyvärr har de flesta av oss ganska mycket att syssla med, vilket jag tror är orsaken till den låga uppdateringsfrekvensen. Dock kommer det inom kort att komma upp lite bilder från gårdagens match mot Falkenberg.

 
Guest
 
 
Re: Välkommen till Engelska 08-10-09 (17:20)
Okej gött har ni fixat med klibborna..

 
clit

Antal inlägg: 1946
Re: Välkommen till Engelska 09-02-09 (23:51)
Hur går det med klibborna?

 
Guest
 
 
Re: Välkommen till Engelska 09-02-13 (10:48)
har ni gjort eller underar på det ?

 
Tillbaka till trådarna | Skriv i tråden | Visa alla inlägg
 

© Engelska 2020