Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-

daloo

Antal inlägg: 3579
Wikman 09-09-06 (16:55)
Jag tror mig numera veta varför Robin inte har lyckats slå sig in Häckens startelva: det har med håret att göra. Wikman har återigen blont hår och är alltså tillbaka i diskostilen, och detta uppskattas förmodligen inte på Hisingen.

Det kanske dock vänder nu, kollar just nu på AIK-Häcken i cupens första semifinal. AIK ledde med 1-0 när Robin byttes in med 15 minuter kvar. I 89:e minuten kvitterade Häcken och nu inleds förlängningen. Robin var inte inblandad i målet, men hans blotta närvaro kanske kan anses vara lyftande för laget så att han får fortsätta lira.

CH

Antal inlägg: 359
Re: Wikman 09-09-07 (09:41)
Tror snarare det var han brassen som gjorde skillnaden...

clit

Antal inlägg: 1939
Re: Wikman 09-09-07 (10:34)
Hur gick det sen da? Latt lage att hamta hem wikman, max verkar ha varit lite val mad pa senaste tiden.

daloo

Re: Wikman 09-09-07 (22:14)
Häcken hade 2-1 med 2 minuter kvar av förlängningen. Då fick AIK en hörna som gamle Leicester-liraren Nils-Eric Johansson stötte in och kvitterade. Då gick alla och väntade på straffar, en Häcken-lirare kunde intehålla sig utan stod för både en fällning och en solklar hands i straffområdet på stopptid i förlängningen. Straffen satte AIK och vann alltså matchen och avancerade till final.

Wikman hade nog gjort sig i BoIS, tror dock att Häcken har planer för honom. Skulle BoIS gå upp kan det dock nog bli aktuellt.