Engelskas utmärkelser 2008

Nyhet - 7/1-09

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 18

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Ännu ett år är till ända och med det även säsongen 2008, Engelska har varit lika aktiva under detta år som de föregående och som en trevlig avslutning på året hölls Engelskas traditionella julfest under julveckan. Under festen åt vi god mat, tävlade mot varandra och såg tillbaka på året som gått, under festen presenterades även årets omröstningar i kategorierna "Player of the year", "Least valuable player of the year", "Away game of the year", "Rookie of the year", "Goal of the year" och "Scapegoat of the year". Alla fullvärdiga medlemmar med undantag för en som inte gick att nå samt en som lade ner sin röst valde sina favoriter från det gångna året.

Engelskas Player of the year är Linus Malmqvist som tog hem en promenadseger i omröstningarna, en stabil mittback och lagkapten med hög lägstanivå som dirigerar sitt lag och gör det enkelt för medspelarna att göra sitt jobb är något vi i Engelska uppskattar.
Runners up: Johan Persson, Robin Wikman, Mirza Jelecak, Mikael Dahlgren och Sebastian Karlsson
Player of the year

1. Linus Malmkvist
2. Johan Persson
3. Robin Wikman


Engelskas Least valuable player of the year blev trots tuff konkurens Bobo Bola, fansen har under lång tid haft höga förväntningar på denna spelare och när han väl fick den riktiga chansen var det ingen som blev imponerad, utvisad vid första inblandningen i spelet.
Runners up: Mirza Jelecak, Jörgen Pettersson och Calle Genberg
Least valuable player of the year

1. BoBo Bola
2. Mirza Jelecak
3. Calle Genberg
3. Jörgen Pettersson


Engelskas Away game of the year blev en tajt historia där till sist resan till Södertälje och Assyriska kunde ta hem segern.
Runners up: Åtvidaberg, Jönköping och Mjällby
Away game of the year

1. Assyriska
2. Åtvidaberg
3. Jönköping
3. Mjällby


Engelskas Rookie of the year är tveklöst Johan Persson, med sin inställning och sitt tuffa spel utan att gå över gränsen för mycket var Johan den mittfältare som skötte sitt jobb absolut bäst under årets serie
Rookie of the year

1. Johan Persson


Engelskas Goal of the year blev Mirzas mål borta mot ÖIS, ett fantastiskt roligt mål som man kan se igen och igen.
Goal of the year

1. Mirza borta mot ÖIS


Engelskas Scapegoat of the year blev återigen spelarna, om vi någonsin ska ta oss tillbaka till Allsvenskan eller åtminstone till toppen av Superettan går det inte att ha det attityden som många spelare har visat upp under säsongen.
Scapegoat of the year

1. Spelarna


Engelskas muppigaste pausunderhållning blev Möllers intervjuer och hur dessa sedan försvann, ett bra initiativ dog enligt rykten ut efter en schism mellan spelarna och intervjuaren
Pausunderhållning

1. Halvtidsintervjuerna
 

© Engelska 2020