Matchrapport BoIS-Väsby 0-0 (0-0)

Matchrapport - 18/9-06

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 18

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Avslut på mål: 6-4
Avslut totalt: 10-12
Hörnor: 7-3
Publik: 3211
Domare: Johnny Lundbäck, Karlstad

Laget:
Stojan Lukic
--------------------------
Anders Friberg (ut 71)
Andrew Kelly
Pontus Segerström
Johan Norell
--------------------------
Matthias Eklund (ut 66)
Morten Avnskjold
Jörgen Pettersson
Anti Okkonen
--------------------------
Johan Andersson
Bobo Bola (ut 82)

Avbytare:
Mats I Svensson, Alvedin Nezirovac (in 82), Amar Muhamerovic, Valentino Lai (in 66), Mikael Dahlgren (in 71)

Varningar: BoIS: Andrew Kelly

Utvisning: BoIS: Andrew Kelly

Är chanserna till allsvenskt spel borta nu? Efter den mållösa matchen hemma mot Väsby United är det en befogad fråga. Eftersom Örebro vann i samma omgång är svaret antagligen ja, dock tändes idag ett litet hopp då Brommapojkarna förlorade hemma mot Ljungskile. Sanningen är dock den, att kan man inte besegra Väsby hemma har man inte i allsvenskan att göra. Lars Möller skrev i sin blogg att BoIS är sämst när det gäller i sina kommentarer efter matchen, och jag är benägen att hålla med honom. Så fort BoIS har haft chansen att få verkligt häng på topplagen har man misslyckats, är det måhända nerverna som spökar, eller är man helt enkelt inte bättre. Den senare förklaringen motsäges dock av några matcher däremellan.

Matchen då? Den blev inte något som det kommer att berättas historier om. Det man möjligtvis kommer att minnas matchen för är att högtalarsystemet var sönder, och att speakern Roland ”Stolle” Telin i halvtid fick vandra runt med en megafon och göra folk uppmärksamma på detta. I chansväg var nog Jörgen Petterssons skott i virket det vassaste. Matchens lirare var mittbacken Andrew Kelly, trots frilägesutvisningen i slutet som han tvingades att ta för att det inte skulle bli förlust. Stojan Lukic fick chansen att vakta buren, då Lee Baxter var sjuk, och gjorde det med den äran, dock utan att glänsa, då det knappt fanns något att göra.

I nästa match, faktiskt redan om drygt 18 timmar, mot Mjällby hemma skulle jag vilja se mer av Alvedin Nezirovac. Det man fick se av honom i Väsbymatchen lovade mycket gott, och han kan bli nästa utlandsexport från randigt. Högt upp på önskelistan står också lite mål och tre poäng.

/Stolle Da Loo
 

© Engelska 2020