Keenepengarna skickade

Nyhet - 29/11-06

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 18

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Engelskas insamling till förmån för James Keene är numera avslutad. De 200 kronorna som insamlingen inbringade är därför ivägskickade till BoIS. Nedanstående brev postades idag. Eventuellt svar kommer att publiceras här på sidan när det kommer.


29 november 2006

Spelarförvärvsansvarig Landskrona BoIS
Box 654
261 25 Landskrona

Hej!

Engelska har under säsongen som gått haft en insamling för att kunna värva GAIS-spelaren James Keene till BoIS. Som man kanske kan gissa från vår förenings namn uppskattar vi engelsk fotboll i allmänhet och engelska spelare i synnerhet. Som ett exempel kan man vi ju nämna Andrew Kelly, som under den senare delen av årets säsong visat upp ett imponerande spel. Vi i Engelska tycker därför att det vore en bra idé att försöka värva en annan engelsman till klubben, nämligen James Keene. Han är en spelare som skulle passa i laget, med sitt uppoffrande spel och målsinne. Han är också en spelare som inte viker ner sig, utan kämpar till sista blodsdroppen.


Vi sänder därför över en summa av 200 kronor. Dessa pengar är öronmärkta för ett förvärv av James Keene och får inte användas till något annat.


Hälsningar


Martin IvarssonAndreas Stolt
Sekreterare Klackansvarig

 

© Engelska 2020