Årets vinnare korade

Nyhet - 30/12-06

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 18

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Årets julfest är avklarad och därmed har även medlemmarna i Engelska valt sina favoriter i kategorierna "Player of the year", "Least valuable player of the year", "Away game of the year", "Rookie of the year", "Goal of the year", "Scapegoat of the year" och "Muppet of the year". Röstningen genomfördes bland alla fullvärdiga medlemmar i Engelska med undantag för en medlem som inte gick att nå vid tillfället.

I kategorin "Muppet of the year" var de nominerade Malmö the Muppet, Stolle DaLoo, Ivar the Pregnant och Polisen, främst i Trelleborg. Segern gick kanske lite väntat till Malmö som kammade hem segern totalt ohotad av sina medtävlande.Muppet of the year

1. Malmö the Muppet


Kategorin "Scapegoat of the year" var mer spännande, vem kan man skylla det missade avancemanget till allsvenskan på? De nominerade var styrelsen, spelarna, tränaren, Mats Jingblad, fansen, fru fortuna och polisen i Trelleborg. Vinnaren med en hårsmån blev till sist spelarna som borde klarat av omställningen bättre och tagit mer ansvar för sitt spel.
Scapegoat of the year

1. Spelarna


"Goal of the year" var en kategori med många nominerade då flera mål har varit lite speciella i år. Nomineringarna gick till Mortens raket (Assyriska hemma), Jörgens/Eklunds straffmål (Qviding borta), Johan Norells 40 meters-strumprullare(Assyriska hemma), Kevins solo-run och stänkare i krysset (Gefle hemma, cupen), Jörgens chip, Fribergs Nick, Kevins avgörande(Falkenberg borta). Vinsten gick med stark konkurrens från Jörgens chip till Anders Fribergs nick, detta första målet i tävlingssammanhang som Anders så väl förtjänade efter sina trogna år i randigt.
Goal of the year

1. Fribergs nick
2. Jörgens chip


Några spelare har gjort sin debut i Landskronas representationslag under året och av dessa har en "Rookie of the year" valts ut. De som har fått chansen för första gången är Lee Baxter, Andrew Kelly, Stojan Lucic, Alvedin Nezirovac, Christoffer Karlsson samt Emir Kujovic. Den som föll Engelska i smaken är kanske inte helt oväntat Andrew Kelly, som fick chansen mitt under säsongen och tog den på ett mycket förtjänstfullt sätt.
Rookie of the year

1. Andrew Kelly


Under året har Engelskas medlemmar rest land och rike runt för att följa sitt lag därför har de även valt ut sin "Away game of the year", dvs den bortaresan och inte bortamatchen som har varit bäst under året. Alla medlemmar har röstat fritt på sina tre favoriter och en segrare och två runner-ups har utsetts.
På en tredje plats, Örebro borta, härligt väder och en trevlig bussresa till de gnälligaste delarna av gnällbältet.
På andra plats, Sundsvall borta, tåg till Norrland och vistelse på vandrarhem, trevligt folk och trevliga pubar även om matchen inte var så kul.
På första plats, Mjällby borta, sol, sand och öl på ostkusten.
Away game of the year

1. Mjällby borta
2. Sundsvall borta
3. Örebro borta


Alla spelare kan ju inte vara bäst och någon måste ju vara sämst, därför har Engelska utsett "Least valuable player of the year", den spelaren som helt enkelt har gnistrat till för sällan och gjort för mycket misstag.
På delad tredjeplats, Kalle och Norrmannen, den ene har inte spelat, den andre har men kunde lika gärna vilat sig i form till nästa säsong.
På andraplats, Kingsley, platsade inte ens i B-laget under året.
På första plats, Lee Baxter, behöver man fler anledningar än tåfjutten som tappades in i målet när Brommapojkarna förnedrade oss på hemmaplan?
Least valuable player of the year

1. Lee Baxter
2. Kingsley Amuneke
3. Andre Schei Lindbaek
3. Kalle Corneliusson


Det finns en spelare som har gjort sitt allra yttersta i år, den spelaren är Engelskas "player of the year", och ska hedras därefter.
På tredje plats, Matthias Eklund, som med sitt uppoffrande spel visar vägen framåt samtidigt som han är en förebild för de yngre.
På andra plats, Jörgen Pettersson, som med sin teknik och passningsspel ligger bakom mycket av det som skapades framåt under året.
På första plats, Andrew Kelly, som under året har visat att han är en man för startelvan och som på egen hand har stått emot flera anstormningar av icke-randiga anfallare.
Player of the year

1. Andrew Kelly
2. Jörgen Pettersson
3. Matthias Eklund
 

© Engelska 2020