Rapport från Engelskas årsmöte

Mötesrapport - 27/3-07

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 18

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Engelska höll i fredags (23/3) sina traditionella årsmötesförhandlingar. Liksom Black & White saknar Engelska en klubba och vi fick därmed skramla igenom besluten, B&W har saxat och skedat igenom sina. Som tilltugg under mötet serverades hemmalagad kebabtallrik, där särskilt såsen uppskattades av mötesdeltagarna.

Den största enskilda frågan på mötet var huruvida Engelska ska flytta till västra läktaren eller bli kvar på engelska. Efter en lång diskussion lyckades vi enas om att prova västra, läs mer i den separata nyheten.

Mötet bestämde även vilka krav som ska ställas på nya medlemmar och följande definition antogs:

"För att bli medlem i Engelska krävs att man känner de nuvarande medlemmarna, kan uppvisa en kärlek för BoIS och den engelska fotbollsmentaliteten och att man är genuint fotbollsintresserad i övrigt."

Bortamatchen mot Ljungskile söndag 1 juli beslutades bli Engelskas invasion 2007, då vi ska försöka få alla medlemmar att deltaga.

Mötet beslutade även till vem vår nya insamling ska gå, efter den förra som gick till James Keene. Något odemokratiskt föll valet på Jonas Olsson, främst därför att vi saknar honom i laget. Olsson är också en person som alltid ger allt för laget och inte viker ner sig för någonting, vilket är precis vad vi i Engelska uppskattar.

Precis som brukligt hölls också val till styrelse och andra ansvarsposter. Dessa slutade dock inte med några som helst överraskningar, utan styrelsen fick förtroendet att sitta kvar ett år till.

/DaLoo
 

© Engelska 2020