Engelska följer B&W's rekommendation och provar Västra Läktaren

Nyhet - 27/3-07

Meny

Start

Om oss

Nyhetsarkiv

Ordf har ordet

Chants

Bildgalleri

Medlemmar

Kontakt

Forum

Engelska away 18

Logga in

User:
Pass:

Mer info om medlemsskap

Insamlade pengar till Carsten Jancker: 317:-
Mer info

Engelska kommer att stå på Västra Läktaren i premiärmatchen.

Vi i Engelska beklagar att man har gett upp kampen på engelska läktaren. Anledningen är, kortfattat, att vi känner att där är så mycket mer potential för aktiviteter som att engarera hela IP, rekrytera nya klackmedlemmar och möjligheten till storstilade TIFOn. Dessutom är det Engelskas spirituella hem där vi trivs mycket bra och kan avnjuta fotboll från bästa möjliga synvinkel.

Men, för att visa god vilja och öka samarbetet mellan BoISare inser vi att vi bör följa rekommendationen att testa en match på Västra Läktaren. Förutom att hjälpa till att skapa ett rejält tryck i premiären, hoppas vi också att detta skapar goda förutsättningar för framtida bortaresor (något som Engelska har speciellt intresse i).

När vi alla åter är samlade igen denna sommar* utesluter vi dock inte att än en gång avnjuta solskenet på IPs i vårt tycke finaste läktare.

Det är också vår förhoppning att påtryckningar och motsättningar inom BoIS supporterskara ska försvinna snarast möjligt. Det enda som bör räknas är att man älskar BoIS, inte varifrån eller hur man gör det!

/Engelska


*Stora delar av Engelskas medlemmar bor långt ifrån Landskrona och missar därmed huvuddelen av säsongen.

 

© Engelska 2020